EUROLYGA 2023

Rezultatams sporte pasiekti – naujas „Reebok“ atradimas

Funkcinė, jėgos, aerobinė, o gal greičio treniruotė? Norite tinkamai sportuoti? „Reebok“ rado tinkamą sprendimą kiekvienam.

 Naujieji Reebok bateliai, palengvina sportą.
 Naujieji Reebok bateliai, palengvina sportą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2018, 5:10 PM

Pristatyti nauji Speed TR 2.0 modelio bateliai, skirti kiekvienam iššūkiui! Sutvirtintas aulas ir specialiai suprojektuotas, neslystantis padas suteiks saugumą ir komfortą atliekant įvairiausius pratimus.

Nepriklausomai nuo prielaidų ir iškeltų sau tikslų, joks fizinis aktyvumas neapsiriboja vien tik viena treniruotės forma. Būtent įvairių pratimų ir sporto disciplinų jungimas duoda geriausius rezultatus. O „Reebok“Speed TR 2.0 bateliai paruošti kiekvienai treniruotei. Funkcionalūs ir patvarūs, jie tinkami tiek intervalų atlikimo, tiek intensyvių aerobų ar sunkumų kilnojimo metu. 

Speed TR 2.0 yra naujos kartos žinomo Reebok prekės ženklo treniruočių serijos sporto bateliai. Naujas modelis sujungia batų skirtų treniruotėms lengvumą su atsparumu tų, kurie buvo suprojektuoti galvojant apie daugiau pastangų reikalaujančius pratimus.

Aulas Speed TR 2.0 pagamintas iš tvirto ir patvaraus audinio CORDURA. Priekinėje bato dalyje elastingo įsiuvo dėka, patvari medžiaga neapriboja judėjimo laisvės.

Išoriniam padui „Reebok“Speed TR 2.0 sukurta nauja Metasplit konstrukcija. Pado ranteliai ir grioveliai judant visomis kryptimis užtikrina gerą sukibimą su įvairiomis dangomis, ant kurių atliekama treniruotė, o elastingas fragmentas priekinėje bato dalyje stabilizuoja pėdą atliekant bet kokius pratimus. Papildomai pagerinta, žemo profilio konstrukcija Reebok Speed TR 2.0 leidžia pėdai greičiau judėti norint pasiekti dar geresnius rezultatus.

Reebok Speed TR 2.0 užtikrina:

Patvarumą ir saugumą – sustiprinimai iš CORDURA audinio saugo pėdą nuo sužeidimų,

Solidžią atramą – vidinis padas pagamintas iš EVA putų amortizuoja smūgius, o išorinis, guminis padas stabilizuoja pėdą ir užtikrina sukibimą nepriklausomai nuo dangos,

Funkcionalumas ir greitis – DuraCage funkcija saugo užpakalinę pėdos dalį ir padeda išlaikyti batą vietoje, o pagerintos technologijos RopePro bei KipKlip užtikrina papildomą atramą atliekant sunkius pratimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.