EUROLYGA 2023

Lietuvos lygoje Alytaus rankininkai nugalėjo vilniečius

Lietuvos vyrų rankinio lygoje (LRL) šeštadienį Alytaus „Varsos-Stronglaso“ klubas namuose 26:23 (15:10) nugalėjo „Vilniaus“ ekipą.

 HC „Vilniaus“ rankininkai pralaimėjo Alytuje.<br> hcvilnius.lt nuotr.
 HC „Vilniaus“ rankininkai pralaimėjo Alytuje.<br> hcvilnius.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2018, 9:46 PM

Nuo pirmų susitikimo minučių šeimininkai susikrovė sau kelių įvarčių pranašumą ir viso kėlinio metu buvo pirmavo. Įpusėjus pirmam kėliniui, „Varsa-Stronglasas“ pirmavo 8:5, o per likusį laiką savo pranašumą padidino iki 5 įvarčių (15:10).

Antrą kėlinį vilniečiai pradėjo pagerinę savo žaidimą ir per 10 antro kėlinio minučių priartėjo iki 20:18, o likus žaisti 10 minučių iki rungtynių pabaigos po tikslaus Petro Raupėno metimo ekipas skyrė vos vienas įvartis (23:22). Vis tik perlaužti rungtynių svečiai nesugebėjo ir Remigijaus Čepulio metimai rungtynių pabaigoje įtvirtino „Varsos – Stronglaso“ pergalę 26:23.

Nugalėtojams 7 įvarčius pelnė Gintautas Adamkevičius, po 5 – R.Čepulis ir Rokas Lastauskas.

Vilniaus komandoje 6 kartus pasižymėjo P.Raupėnas, po 5 – Martynas Lapinskas if Lukas Ragelis.

„Komandą persekioja traumos. Šiandien neturėjome Šarūno Krisiulevičiaus, kuris yra patempęs čiurną, vidury rungtynių praradome pagrindinį įžaidėją Žygimantą Micevičių. Tai turėjo įtakos rungtynėms ir jų kokybei. Na, bet du taškai yra du taškai. Bandome turnyro lentelėje pakilti aukščiau. Kovojame dėl trečios vietos, kad gautume lengvesnį priešininką atkrintamose varžybose“, – sakė Alytaus ekipos treneris Egidijus Petkevičius.

Po šios pergalės „Varsa-Stronglasas“ turnyro lentelėje pagal taškus susilygino su trečioje vietoje esančia Vilniaus „Šviesa“, tačiau pastarieji žaidė vieneriomis rungtynėmis mažiau. Tuo tarpu „Vilnius“ dalinasi 6-7 pozicijas su Šiaulių „SM Dubysa-Gubernija“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.