EUROLYGA 2023

Lietuvos rankinio lygos mače užfiksuotos atkaklios lygiosios

Ketvirtadienį „Vivus.lt“ rankinio lygoje sužaistos vienerios rungtynės. Lemiamoms Baltijos lygos kovoms besirengianti VHC „Šviesa“ namuose priėmė turnyrinės lentelės kaimynus – „Varsos – Stronglaso“ rankininkus. Abi šios ekipos kovoja mažiausiai dėl trečiosios vietos reguliariajame sezone.

 Alytaus ir Vilniaus komandos išsiskyrė taikiai.
 Alytaus ir Vilniaus komandos išsiskyrė taikiai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2018, 6:42 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 6:44 PM

Pirmasis šių ekipų susitikimas Alytuje baigėsi dramatiška vilniečių pergale, o ir šis mačas prasidėjo itin atkakliai. Jau pirmojo kėlinio metu pirmaujanti ekipa keitėsi net kelis kartus, tačiau į pertrauką minimaliai pirmaudami išėjo VHC „Šviesa“ (14:13).

Vaizdas aikštėje per daug nesikeitė ir po pertraukos. Nei vienai iš komandų nepavyko susikrauti didesnės nei 2 įvarčių persvaros. Nors likus rungtyniauti porai minučių iki rungtynių pabaigos minimaliai pirmavo vis dar šeimininkai, tačiau puikiai susitikimo pabaigą sužaidė patyręs alytiškis Aurelijus Sabonis. Du jo įvarčiai išlygino rezultatą ir rungtynės baigėsi lygiosiomis 30:30. Abi komandos pasidalino po tašką. Tai reiškia, jog ir toliau abi komandos turnyrinėje lentelėje dalinasi 3-4 pozicijas, tačiau aukščiau yra pirmąsias tarpusavio rungtynes laimėję vilniečiai.

Rokas Lastauskas („Varsa – Stronglasas“): „Uždavinys buvo laimėti rungtynes, tačiau susitiko lygiaverčiai varžovai ir lygiosios dėsningas rezultatas. Žinojom, kad bus sunki kova, su „Šviesa“ niekada lengva nebūna. Atkaklios rungtynės, kuriose viskas sprendėsi jų pabaigoje, tad žiūrovams turėjo patikti.“

Ignas Jonuška (VHC „Šviesa“): „Puolimas pavyko gerai, pelnyta 30 įvarčių. Gynyboj reik dar tik dirbti ir dirbti. Žinom savo klaidas, jas reikia taisyti. Rungtynių pabaigoje pritrūko šaltos galvos. Nesusitvarkėm su varžovų linijos žaidėjais, kurie pridarė daug problemų.“

„Varsa – Stronglasas“: Aurelijus Sabonis 7, Irmantas Asakavičius 6, Žygimantas Micevičius ir Rokas Lastauskas po 5, Gintautas Adamkevičius 3, Remigijus Čepulis 2, Tautvydas Petrušauskas ir Ridas Čeginskas po 1.

VHC „Šviesa“:  Valdas Drabavičius 9, Karolis Antanavičius ir Artūras Švilpa po 5, Tadas Tumosas 4, Jovydas Jurašius 3, Tadas Rasakevičius 2, Tomas Bernatavičius ir Laurynas Pacevičius po 1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.