EUROLYGA 2023

Lietuvos raiteliai sėkmingai startavo varžybose Lenkijoje

Lenkijoje vykusiame CSI3* Pasaulio taurės etapo Centrinės ir Vidurio lygos Šiaurės sublygos finale susirinko geriausi raiteliai iš Austrijos, Čekijos, Estijos, Lenkijos, Nyderlandų, Rusijos, Švedijos ir kitų šalių. Vienose svarbiausių šio sezono varžybų startavo ir mūsų šalies raiteliai.  

 Lietuvos raiteliai sėkmingai pasirodė Lenkijoje.
 Lietuvos raiteliai sėkmingai pasirodė Lenkijoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2018, 11:40 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:41 AM

Sudėtingiausioje „Grand Prix“ rungtyje (kliūčių aukštis – 155 cm) tarp lietuvių geriausiai sekėsi Danieliui Gutkauskui su žirgu Lotus G. Pagrindinį maršrutą duetas įveikė surinkęs tik keturis baudos taškus. Visgi dėl šuolio metu kliudytų ir numestų karčių, jiems nepavyko pakliūti į persirungimą ir varžytis dėl pagrindinio prizo. Galutinėje rezultatų lentelėje D. Gutkausko ir Lotus G duetas užėmė 17 vietą.

Dar vienoje, Viduriniojo rato, rungtyje (kliūčių aukštis – 140 cm) D. Gutkauskas su antruoju savo žirgu Ciola 2, aplenkdamas 41 duetą, užėmė 7 vietą. Dviejų fazių maršrutą duetas įveikė be baudos taškų, tačiau nusileido greitesniems varžovams.  

Mažojo rato rungtyje (kliūčių aukštis – 130 cm) sėkmė lydėjo Andrių Petrovą su žirgu Lašas bei Gediminą Paškevičių su Quattra. Abu duetai dviejų fazių maršrutą įveikė be baudos taškų ir vos per žingsnį liko nuo nugalėtojų. A. Petrovas užėmė ketvirtą vietą, G. Paškevičius – penktą. Iš viso šioje rungtyje varžėsi 41 duetas. 

Taip pat paskutinę varžybų dieną Mažojo rato rungtyje (kliūčių aukštis – 130 cm) startavo Monika Paulauskaitė su žirgu Lordanos As. Dviejų fazių maršrutą duetas įveikė be baudos taškų, tačiau distancijoje sugaišo kiek ilgiau nei jų varžovai ir užėmė 6 vietą. Šioje rungtyje iš viso varžėsi 57 duetai. 

„Tai vienos svarbiausių varžybų šį sezoną, todėl džiugu, kad jos buvo sėkmingos mūsų šalies raiteliams. Jiems teko varžytis su išties stipriais varžovais, todėl neabejoju, kad įgyta patirtis, sportinis azartas juos įkvėps ir toliau galėsime džiaugtis sėkmingais startais“, – sakė Lietuvos žirginio sporto federacijos prezidentas Gediminas Gutkauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.