EUROLYGA 2023

„Šviesos“ rankininkai iškovojo lengvą pergalę Utenoje

Lietuvos vyrų rankinio lygos (LRL) paskutinio reguliaraus sezono turo rungtynėse Vilniaus „Šviesos“ komanda išvykoje 43:17 (19:8) nugalėjo Utenos „Utenos“ ekipą.

 Vilniaus „Šviesos“ rankininkai.<br> Facebook nuotr.
 Vilniaus „Šviesos“ rankininkai.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-21 08:40, atnaujinta 2018-03-21 08:50

Nugalėtojams 7 įvarčius pelnė Karolis Antanavičius, 5 – Tadas Tumosas, po 4 – Artūras Švilpa, Tadas Rasakevičius, Žygimantas Sinkevičius, Tomas Bernatavičiu ir Rosvaldas Ramunis.

Utenos ekipoje po 4 kartus pasižymėjo Eimantas Sinkevičius bei Karolis Ubeika.

„Pagrindinis uždavinys buvo laimėti. Mums ši pergalė buvo labiau reikalinga dėl vietos turnyro lentelėje. Koncentravomės ir labai ruošėmės šiam susitikimui. Pagrindinis dalykas buvo gynyba ir koncentracija. Svarbu, kad į aikštelę nenueitume nenusiteikę, jog yra silpnesnis varžovas. Mūsų minusas buvo, kad nesusitvarkėme su „Utenos“ linija ir E.Sinkevičius daug pridarė problemų. Taip pat iki galo neišpildėme trenerių uždavinių. Na, aišku, ruošiamės atkrintamosioms varžyboms, tai visas žaidimas sukasi link to“, – kalbėjo vilniečių žaidėjas Žygimantas Sinkevičius.

„Pagrindinis dalykas, ko mes siekėme, tai grįžti į gynybą, kas mums sunkiai sekėsi. Mūsų minusas – truputis klaidelių: kažkur nepagautas kamuolys, laiku nepaduotas perdavimas ir neišnaudotas potencialas, kurį reikėtų išnaudoti. Varžovas brandesnis visais atžvilgiais. Vilniečiai buvo susikoncentravę greitam puolimui ir jiems puikiai sekėsi. Stengiamės, kiek galėjome, o bendrai paėmus, norėčiau padėkoti pagrindo žaidėjams, jaunimui, kurie žaidė šį čempionatą. Šio sezono metu gavome daug neįkainojamų pamokų“, – pabrėžė „Utenos“ treneris Gediminas Paukštė.

„Šviesa“ su 23 taškais reguliariajame sezone užėmė trečiąją vietą ir žais ketvirtfinalyje. „Utena“ su 1 tašku liko paskutinė (devinta) ir savo pasirodymą jau baigė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.