EUROLYGA 2023

Kuriozinis įvykis ringe: perdėtas šventimas kovotojui kainavo pergalę

Mišrių kovos menų (MMA) ringe galima pamatyti daugybę intriguojančių įvykių. Tačiau jeigu manote, kad jau matėte visko ir nustebti jau beveik nebegalima, klystate.

 MMA kovotojas dėl savo elgesio buvo diskvalifikuotas.<br> Lrytas.lt montažas
 MMA kovotojas dėl savo elgesio buvo diskvalifikuotas.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-27 13:28, atnaujinta 2018-03-27 14:27

Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) vykusiame turnyre vienoje kovų įvyko net du keisti dalykai. Vienas – kai kovotojas patyrė itin juokingą ir netikėtą nokautą, o kitas – laimėjusio kovotojo pasirinktas pergalės šventimas, kuris kainavo brangiai.

Ringe susitiko du debiutantai Irvinsas Ayala ir Andrew Chatmanas.  I.Ayalai pavyko parversti varžovą ant grindų, o tuomet puolė šį norėdamas pribaigti. Deja, bandymas pasirodė labai nevykęs, kadangi puldamas šis smakru atsitrenkė į varžovo kelį ir taip pats patyrė nokautą ir krito be sąmonės.

Tačiau pats keisčiausias momentas įvyko tik po to. Kovą juokingu būdu laimėjęs A.Chatmanas nusprendė atšvęsti ypatingu būdu – užlipo ant gulinčio varžovo nugaros ir pašokęs į orą padarė salto ore.

Toks veiksmas atsirūgo – A.Chatmano veiksmai buvo pavadinti nesportiškais, o tai jam kainavo pergalę. Sportininkas buvo diskvalifikuotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.