EUROLYGA 2023

KTU sportininkai grįžo su 9 medaliais iš SELL žaidynių

Iš Estijos sugrįžo pajėgiausi Kauno technologijos universiteto (KTU) sportininkai, kurie Tartu mieste varžėsi keletą dienų trukusiose kasmetinėse SELL studentų žaidynėse. Šiemet KTU studentai iškovojo devynis šių tarptautinių žaidynių medalius.

 SELL žaidynėse KTU iškovojo 9 medalius.<br> sellgames2018.com nuotr.
 SELL žaidynėse KTU iškovojo 9 medalius.<br> sellgames2018.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2018, 3:26 PM, atnaujinta May 22, 2018, 3:27 PM

Universitetas skelbia, jog SELL auksą laimėjo Romas Petkus (dziudo), Martynas Vrašinskas (110bb), Rokas Silkinis (100 m), sidabrą – Andrius Žekas (laisvosios imtynės), Evaldas Kušlevičius (dziudo), bronzą – Eglė Gasiūnaitė ir Eligijus Greviškis (jėgos trikovė), Rokas Silkinis, Vladislovas Kofyrinas, Svajūnas Abromas, Martynas Vrašinskas (4x100 m estafetė), Andrius Žekas (graikų romėnų imtynės).

Pasak KTU Sporto centro vadovo Dariaus Talačkos, universitetas didžiuojasi visais sportininkais – ne tik čempionais, bet ir tais, kuriems prizinės vietos nepavyko iškovoti. D. Talačka pripažino, kad daugelis įsitikino aukštu KTU sportininkų meistriškumu, o labiausiai nustebino lengvaatlečiai. Nors ir buvo tikėtasi, kad lengvosios atletikos sportininkai parsiveš medalių, tačiau rezultatai pranoko lūkesčius. D. Talačka džiaugėsi, kad M. Vrašinskas ir R. Silkinis į Lietuvą grįžo su aukso medaliais, kuriuos iškovojo prestižinėse lengvosios atletikos rungtyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.