EUROLYGA 2023

Sportinių aprangų gamintojas rodo, kad meilė sportui nesibaigia už salės durų

Meilė sportui nesibaigia už treniruočių salės durų. Tai apibrėžtas dienos ritmas ir stilius, kuriame jaučiamės gerai. „Reebok Fitness Your Style" paleido naują kolekciją, kuri yra sukurta žmonėms, kurie savo kasdieninėms stilizacijoms nori pridėti šiek tiek sportinio charakterio. 

 Reebo pristatė naujo stiliaus aprangas.
 Reebo pristatė naujo stiliaus aprangas.
 Reebo pristatė naujo stiliaus aprangas.
 Reebo pristatė naujo stiliaus aprangas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 26, 2018, 2:04 PM

Sportiniai bateliai vietoje aukštakulnių, kelnės ir sportinės liemenėlės iš minkštų audinių, laisvos striukės ir bliuzonai – pasirinkimas tų, kurie gyvena aktyviai.

Tačiau patogios stilizacijos neprivalo būti nuobodžios. „Reebok" tai žino, todėl dar kartą atsižvelgia į tuos, kuriems sportinius rūbus patinka vilkėti kasdien.

Nauja „Reebok" kolekcija, tai laisvi ir elegantiški rinkiniai skirti treniruotėms, susitikimams su draugais ar aktyviai dienai mieste.

Kolekcija jai ir jam jungia sportinį patogumą su laisvu gatvės stiliumi. Joje yra sportinės liemenėlės, marškinėliai, striukės, bliuzonai, kelnės, batai bei aksesuarai universaliomis, neryškiomis spalvomis. Funkcionalius elementus galima jungti tarpusavyje arba derinti su kasdienine apranga, kuriant stilingą išvaizdą sportiniu charakteriu, tinkančiu kiekvienai progai.

Moterišką kolekcijos versiją populiarina sportinė liemenėlė „Dance Strappy Bra", bomberis „Training Supply Woven Bomber" neutralia žalia spalva, patogios sportiškos kelnės „Training Supply Knit" bei bateliai „Guresu 1.0".

Vyrišką rinkinį sudaro marškinėliai „Training Supply Move", iš minkšto trikotažo pagamintos kelnės „Training Supply Knit" bei universalus bliuzonas „Training Supply Crewneck".

Visą „Reebok" kolekciją galima įsigyti internetinėse ir kai kuriose paprastose parduotuvėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: Irano ataka – kaip atsakys Izraelis?