EUROLYGA 2023

Dziudo imtynininkas R. Petkus iškovojo bronzos medalį Europos universitetų žaidynėse

Portugalijos mieste Koimbra vykstančiose ketvirtosiose EUSA žaidynėse KTU dziudo imtynininkas Romas Petkus iškovojo bronzos medalį. Sportininkas svorio kategorijoje iki 100 kg (12 kovotojų) kovoje dėl bronzos įveikė portugalą Pedro Silvą iš Lisabonos universiteto.

 R. Petkus iškovojo bronzos medalį.
 R. Petkus iškovojo bronzos medalį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2018, 7:06 AM

„Varžybų lygis buvo išties aukštas. Čempionu tapęs gruzinas yra iškovojęs medalį suaugusių varžybose, – po kovos dėl bronzos pasakojo Romas Petkus. – Pusfinalyje gruzinas buvo fiziškai stipresnis. Neišėjo atlikti savo paėmimų. Dėl trečios vietos kova buvo sunki. Varžovui buvau pralaimėjęs Europos taurės varžybose, todėl dar prisidėjo psichologija. Bet ėjau, kovojau, dariau savo veiksmus ir gavosi.“

Be Romo Petkaus šiandien startavo dar du Lietuvos imtynininkai. Tigran Galstian svorio kategorijoje iki 81 kg (22 kovotojai) iškovojo 4 pergalės ir patyrė 2 pralaimėjo bei liko penktoje vietoje. Toje pačioje svorio kategorijoje kovojęs Artūras Maiboroda pergalių neiškovojo.

Romo Petkaus iškovotas medalis buvo ketvirtasis Lietuvos delegacijoje. Prieš tai bronzos medaliais pasidabino VDU stalo teniso rinktinė, o aukso medalius iškovojo VDU krepšinio trijulių komanda ir KTU irkluotojas Žygimantas Gališanskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.