EUROLYGA 2023

M. Valčiukaitė ir I. Adomavičiūtė plauks Europos irklavimo čempionato finale

Glazge (Didžioji Britanija) vykstančio Europos irklavimo čempionato moterų porinių dviviečių antrajame atrankos plaukime ketvirtadienį greičiausios buvo lietuvės Milda Valčiukaitė ir Ieva Adomavičiūtė.

Kaunietė I.Adomavičiūtė (kairėje) ir M.Valčiukaitė pasaulio irklavimo čempionate mėgins patekti į finalą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Kaunietė I.Adomavičiūtė (kairėje) ir M.Valčiukaitė pasaulio irklavimo čempionate mėgins patekti į finalą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2018, 3:18 PM

Jos 2000 m nuotolį įveikė per 7 min. 4,540 sek. ir pelnė kelialapį į finalą.

Vyrų porinių keturviečių pirmajame atrankos plaukime Dovydas Nemeravičius, Saulius Ritteris, Rolandas Maščinskas ir Aurimas Adomavičius buvo ketvirti (5 min. 54,430 sek.) ir tęs kovą paguodos varžybose. Tiesiogiai į finalą pateko 1-2 vietas atrankos plaukimuose užėmusios įgulos.

Paguodos plaukime kovos ir Povilo Stankūno, Giedriaus Bieliausko, Manto Juškevičiaus bei Sauliaus Ilonio irkluojama keturvietė. Lietuvos atstovai antrajame atrankos plaukime liko šešti (6.32,230).

Mindaugas Griškonis laimėjo vienviečių valčių pirmąjį atrankos plaukimą (6.55,070) ir pateko į pusfinalį.

Moterų vienviečių valčių pirmajame atrankos plaukime Lina Šaltytė-Masilionė finišavo ketvirta (7.52,510) ir dėl kelialapio į finalą kovos paguodos plaukime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.