EUROLYGA 2023

Buvusi dviračių sporto žvaigždė Janas Ullrichas sulaikytas po įsiveržimo pas kaimyną

„Tour de France“ dviratininkų lenktynių buvęs čempionas Janas Ullrichas buvo policijos sulaikytas po to, kai Ispanijos kurortinėje vietovėje Maljorkoje įsiveržė į kaimyno ir tautiečio Tilio Schweigerio namus, kur grasino šeimininkui ir jo svečiams.

 Janas Ullrichas ir Tilis Schweigeris.<br> AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
 Janas Ullrichas ir Tilis Schweigeris.<br> AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2018, 1:52 PM, atnaujinta Aug 5, 2018, 4:10 PM

„Aš ne taip įsivaizdavau savo atostogas“, – incidentą komentavo aktorius ir režisierius T.Schweigeris, kuris pats ir iškvietė policiją.

J.Ullrichas kaimyno namo teritorioje atstidūrė perlipęs tvorą ir elgėsi iššaukiančiai. Dar iki atvykstant policijai T.Schweigeris pasakė J.Ulrichui, kad daugiau nebelaiko jo savo draugu.

Buvęs dviratininkas šalia menininko apsigyveno prieš dvejus metus ir per tą laiką jo elgesys labai pasikeitė. T.Schweigeris net siūlė sportininkui gydytis nuo priklausomybių.

J.Ullrichas 1997 metais laimėjo „Tour de France“ lenktynes ir tapo pirmuoju Vokietijos atstovu, kuriam tai pavyko. 1999 metais jis laimėjo „Vuelta a Espana“ lenktynes, o 2000-aisiais vokietis tapo Sidnėjaus olimpiados čempionu. 2007 metais J.Ullrichas baigė karjerą, kurios pabaigoje jis buvo kaltinamas dopingo vartojimu.

2002 metais J.Ullrichas buvo sulaikytas, kai vairavo automobilį išgėręs, o 2014-aisiais, vėl būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, padarė avariją Šveicarijoje, kurioje sužeidė du žmones. Tąsyk jis buvo nuteistas 21 mėn. laisvės atėmimu lygtinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.