EUROLYGA 2023

Rusijos dailiojo čiuožimo žvaigždei – pačiūžos iš tikro aukso

Dailiojo čiuožimo pasaulis to dar nematė. 18-metė rusė Jevgenija Medvedeva pasigyrė, kad gavo naujas unikalias „John Wilson“ firmos pačiūžas, kurių geležtės pagamintos iš raudonojo aukso.

Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Aug 5, 2018, 1:17 PM, atnaujinta Feb 12, 2022, 2:49 PM

Daugkartinė pasaulio ir Europos čempionė, olimpinių žaidynių prizininkė J.Medvedeva socialiniame tinkle „Twitter“ brūkštelėjo: „Ačiū už milžinišką darbą „John Wilson“ kūrybos direktoriui, kuris įgyvendino mano svajonę apie auksines geležtes“.

Čiuožėja pridūrė: „Man didelė garbė būti šių neįtikėtinų pačiūžų savininke. Jos ne tik tiesiog instrumentas, tai juvelyrinis dirbinys iš tikro raudonojo aukso“.

Sodrios spalvos raudonasis auksas gaunamas į gryną auksą įmaišant kitų metalų – cinko ir vario.

Po Pjongčango olimpiadoje, kurioje iškovojo du sidabro medalius, J.Medvedeva nutraukė 11 metų trukusį bendradarbiavimą su savo trenere Eteri Tutberidze ir persikėlė į Kanados miestą Torontą, kur dabar treniruojasi pas žinomą vietos specialistą Brianą Orserą – praeityje garsų čiuožėją, buvusi pasaulio čempioną ir olimpinių žaidynių prizininką.

J.Medvedevos sekėjų komentarai buvo skirtingi.

„Bateliai ne per dideli? O jei per varžybas staiga kristalai nukris… Maniau, tokias pačiūžas reikia pasidėti ant lentynos. Argi auksas ne per minkštas? Pačiūžos atlaikys apkrovas?“, – svarstė skeptikai.

Bet dauguma džiaugėsi kartu su sportininke ir linkėjo jai sėkmės tolesnėje karjeroje.

J.Medvedevos gerbėjai pastebi, kad persikėlusi į Kanadą rusė tapo gerokai aktyvesnė socialiniuose tinkluose nei gyvendama gimtinėje.

Vis labiau apsiprantanti Kanadoje dailiojo čiuožimo žvaigždė prisipažino: „Man neįprasta, kad visi žmonės čia beveik visada šypsosi. Kai ką nors sutinki, klausia „Kaip sekasi? Kaip tavo diena?“ Iš pradžių nesuprasdavau: „Kodėl jūs manęs to klausinėjate?“ Tai man neįprasta. Bet manau, kad tai padeda ir geriau jaustis morališkai, ir treniruotėms. Čia daug ramiau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.