EUROLYGA 2023

MMA kovotojo iš Rusijos elgesys daugeliui sukėlė šleikštulį

Rusijos MMA kovotojas iš Dagestano Habibas Nurmagometovas į savo socialinę paskyrą įkėlė vaizdo įrašą, kuriame jo brolis tyčiojasi ne tik iš JAV benamio, tačiau pinigais vilioja daryti atsispaudimus ir praeivius.

 Buvo filmuojama, kaip reikalaujama daryti atsispaudimus benamį
 Buvo filmuojama, kaip reikalaujama daryti atsispaudimus benamį
 Habibas Nurmagometovas<br> eaglesfc.com
 Habibas Nurmagometovas<br> eaglesfc.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 7, 2018, 9:08 PM, atnaujinta Aug 7, 2018, 10:31 PM

Instagram socialinėje paskyroje 29-erių dagestanietis, turintis „erelio“ pravarde, juokėsi iš nufilmuoto vaizdo įrašo, kurio herojumi buvo H.Nurmagometovo brolis Abubakaras.

Vaizdo įraše matosi, kaip UFC pasaulio lengvojo svorio kategorijos čempiono brolis kalbasi su benamiu Amerikoje ir verčia jį daryti atsispaudimus. H.Nurmagometovas filmavo šį vaizdą, juokėsi, tačiau nieko plačiai nekomentuoja.

„Jį pratink prie sporto“, – pasakė kovotojas.

Po kelių akimirkų Abubakaras ištraukė iš kišenės pinigus ir liepė už dešimt dolerių dar kartą atsispausti benamį.

„Taip galima tapti bankrotu“, – pasakė H.Nurmagometovas.

Kitame vaizdo įraše matosi, kaip jau kitas gan stambus vyras gatvėje daro atsispaudimus, o Abubakaras pinigais jų bando motyvuoti. Nežinia, ar buvo sumokėti pinigai, tačiau žinomas kovotojas filmuodamas ir toliau juokėsi.

Nors po valandos dėl pasipylusios MMA kovotojo adresu kritikos jis vaizdo įrašą ištrynė, dalis socialinių tinklų atstovų buvo jau šį filmuką atsiuntę.

Nepasitenkinimą Rusijos kovotoju reiškė ne vienas sportininkas, tačiau skaudžiausiai rusui kirto švedas Jackas Hermanssonas.

„Siaubingas poelgis – rašė švedas. – Kiekvieną dieną jis mato sporto salėje, kaip kiti atletai daro atsispaudimus. Ir jam visiškai nekildavo ir nekyla noro juoktis. O dabar jam labai juokinga, kad tuos atsispaudimus daro benamis. Per prievartą. Šlykštu“.

Kar vienas kovotoja Cindy Dandois parašė: „Mano širdis kraujuoja, kai matau, kai žmogus, kalbantis pastoviai apie Aukščiausiąjį elgiasi taip žemai“.

Habibas Nurmagometovas rengiasi UFC kovai dėl titulo su garsiuoju airiu 30-mečiu Conoru McGregoru, kuri įvyks spalio 6 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.