EUROLYGA 2023

Norintiems greitai bėgti – naujoviškas bėgimo batelių modelis

Intervalai, tempo pakeitimai, stiprūs padų atsimušimai į pagrindą – dinamiška treniruotė reikalauja atitinkamo stabilumo. Būtent tai užtikrina naujoviškas „Reebok Fast Flexweave” bėgimo modelis. Naujas batų spalvų derinys paryškins bet kokį sportinį stilių, o optimali amortizacija kartu su ilgaamžiškumu leis jums bėgti dar toliau ir greičiau!

 Kompanija Reebok pristatė naują gaminį.
 Kompanija Reebok pristatė naują gaminį.
 Kompanija Reebok pristatė naują gaminį.
 Kompanija Reebok pristatė naują gaminį.
 Kompanija Reebok pristatė naują gaminį.
 Kompanija Reebok pristatė naują gaminį.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 27, 2018, 7:47 PM, atnaujinta Aug 27, 2018, 7:50 PM

„Reebok Fast Flexweave” yra modelis, kuris šį sezoną įgijo visiškai naują spalvų derinį. Skirtas ilgiems ir vidutiniams atstumams, sprintams ir greičio treniruotėms, leis jums  pasiruošti išsvajotiems pasiekimams o kartu puikiai tiks bet kokiam sportiniam stiliui.

„Reebok Fast Flexweave” konstrukcija susideda iš specialiai profiliuotų zonų, kurios užtikrina unikalų derinį: elastingumo, oro pralaidumo ir stabilumo.

Besiūlis, tekstilinis aulas yra pagamintas naudojant pažangią „Flexweave” technologiją, sukurtą prekės ženklo „Reebok” Šis revoliucinis sprendimas suriša plaušų tinklą aštuonetukų formos junginiais. Rezultate gaunama medžiaga, kuri yra kvėpuojanti ir elastingai o kartu labai patvari ir atspari pažeidimams.

„Reebok Fast Flexweave” 3-D putų vidpadis užtikrina optimalų prisitaikymą ir precizišką amortizaciją kiekvienoje žingsnio fazėje. Be to, žemo profilio batų konstrukcija padidina judesio laisvę ir leidžia greičiau judinti koją.

Naujoviškas, patvarus „Reebok Fast Flexweave” aulas dabar yra derinamas su giliomis spalvomis: tamsiai mėlyna, pilka arba raudona. Nauji atspalviai lengvai prisitaiko prie daugelio treniruočių stilizacijų ir pabrėžia unikalų kiekvieno bėgikio stilių.

„Reebok Fast Flexweave” modelis iš kolekcijos „2018 ruduo-žiema” yra versijose ir „Jai” ir „Jam”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.