EUROLYGA 2023

Irkluotojos A. Ginevičiūtė ir V. Senkutė Europos jaunimo čempionate pateko į finalą

Breste (Baltarusija) vykstančio Europos jaunimo (iki 23-ejų metų) irklavimo čempionato merginų porinių dviviečių valčių antrajame atrankos plaukime šeštadienį Agnė Ginevičiūtė ir Viktorija Senkutė finišavo pirmos ir pateko tiesiai į finalą.

 Agnė Ginevičiūtė ir Viktorija Senkutė pateko į finalą.<br> Organizatorių nuotr.
 Agnė Ginevičiūtė ir Viktorija Senkutė pateko į finalą.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2018, 3:18 PM, atnaujinta Sep 1, 2018, 8:12 PM

Lietuvės 2000 m distanciją įveikė per 7 min. 7,77 sek.

Merginų dviviečių be vairininkės antrajame atrankos plaukime lietuvės Vytautė Urbonaitė ir Kamile Kralikaitė liko trečios (7.36,44) ir dėl kelialapio į finalą kovos paguodos plaukime.

Vaikinų pavienių keturviečių paguodos plaukime šeštadienį Valdas Venckus, Titas Mašanauskas, Mantas Juškevičius ir Povilas Stankūnas užėmė pirmąją vietą ir pateko į finalą. Lietuviai 2000 m nuotolį įveikė per 6 min. 8,48 sek.

Merginų dviviečių be vairininkės paguodos plaukime lietuvės Vytautė Urbonaitė ir Kamile Kralikaitė buvo trečios (7.20,76) ir taip pat pelnė kelialapį į finalą.

Vaikinų vienviečių valčių trečiajame atrankos plaukime Giedrius Bieliauskas finišavo antras (7.01,11) ir pateko į pusfinalį.

Vaikinų dviviečių be vairininko antrajame atrankos plaukime Dovydas ir Domantas Stankūnai taip pat buvo antri (6.44,99) bei pelnė kelialapį į pusfinalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.