EUROLYGA 2023

Kovos „Žalgirio“ arenoje laukiantis Tomas Pakutinskas: „Bus sunku“

„Daugelis kovotojų pasakoja, kad nė kiek nesijaudina prieš kovą. O aš galiu drąsiai prisipažinti, kad jaudinuosi prieš kiekvieną“, - nusišypso kovotojas Tomas Pakutinskas, bandydamas prisiminti emociją, kuri aplanko prieš pat žengiant į ringą.

 T.Pakutinskas nekantrauja, kada galės žengti į ringą.<br> LBF/B.Dragūno nuotr.
 T.Pakutinskas nekantrauja, kada galės žengti į ringą.<br> LBF/B.Dragūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2018, 11:36 AM

Jaudulys, kovotojo teigimu, pranyksta tik išgirdus jį į ringą lydinčią muziką. „Tuomet viską užmirštu, galvoju tik apie kovą. Daugiau nieko, - sako T. Pakutinskas. – Jokios emocijos manęs nedrasko ir ringe išgirdus komandą „Fight“. Degu noru kovoti“.

Emocijos T. Pakutinską užlieja po pasiektos pergalės: „Būna labai gerai. Per visą kūną bėga šiurpuliukai“.

Rugsėjo 21 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje „Dream Boxing and KOK‘59 World Series 2018 in Kaunas“ turnyro ringe T. Pakutinskas susikaus su makedonu Vaklu Paraskevu. 

„Man jokio skirtumo su kuo kautis ringe. Niekada nesirenku – ką paskiria, su tuo ir kovoju, - prieš turnyrą teigė T. Pakutinskas. - Stipriai ruošiamės šiam turnyrui. Šįkart akcentus susidėliojome ties imtynėmis. Mažiau boksavausi. Tačiau fiziškai dirbome labai stipriai“.

Paklaustas, ką jau žino apie savo būsimą varžovą, T. Pakutinskas prisipažino žinantis nedaug, tačiau žinomi faktai leidžia spręsti, kad laukia sunki kova. „Žinau, kad jis yra dalyvavęs keliuose aukšto lygio turnyruose. Netgi girdėjau, kad jis yra dalyvavęs turnyre, kuriame kovoti teko be pirštinių, - apie savo būsimą varžovą kalbėjo T. Pakutinskas. – Manau, kad bus užsispyręs. Manęs laukia sunki kova“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.