EUROLYGA 2023

JAV golfo aikštėje nužudyta Europos čempionė ispanė

22-ejų Europos moterų mėgėjų golfo čempionė Celia Barquin Arozamena buvo surasta nužudyta Ajovos valstijoje prie Ameso miesto esančiame golfo aikštyne, pranešė vietos policija.

22-ejų Europos moterų mėgėjų golfo čempionė Celia Barquín Arozamena buvo surasta nužudyta Ajovos valstijoje prie Ameso miesto esančiame golfo aikštyne <br> cyclones.com nuotr.
22-ejų Europos moterų mėgėjų golfo čempionė Celia Barquín Arozamena buvo surasta nužudyta Ajovos valstijoje prie Ameso miesto esančiame golfo aikštyne <br> cyclones.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2018, 4:53 PM

Teigiama, jog jau žinomas įtariamasis: tai – 22-ejų Collinas Danielis Richardsas. Nežinia, kas paskatino vyrą užpulti ispanę, kai ji žaidė golfą, tačiau policijos teigimu, galimas žudikas dabar slapstosi. Taip pat mąstoma, ar tai buvo seksualinio pobūdžio nusikaltimas, ar bandymas apiplėšti.

Dar balandžio mėnesį C.B. Arozamena buvo laimėjusi JAV studentų golfo turnyrą „Big12“, o šiemet varžėsi šios šalies golfo pirmenybėse tarp moterų. Ispanė 2017 metais laimėjo Europos čempionatą tarp mėgėjų.

C.B. Arozamena, besimokydama Ajovos universitete, buvo išrinkta šios valstijos geriausia metų sportininke.

Pirmadienio vakarą, sužinojusi apie merginos mirtį, Karališkoji Ispanijos golfo federacija išreiškė užuojautą artimiesiems, tikindama, jog sportas prarado ne tik puikę atletę, bet ir šaunu žmogų.

„Ji buvo Ispanijos rinktinės narė ir delegacijos atstovė, kuri 2015 ir 2016-siais iškovojo Europoje bronzą bei Pietų Afrikoje – sidabrą. Be jokių kalbų C.B.Arozamenos laukė tik karjeros laiptai į didįjį golfą“, – kalbėjo ispanų federacijos techninis direktorius Nacho Gervas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.