EUROLYGA 2023

„Geležinio vilko“ ledo ritulininkai laimėjo pirmąjį sezono Vilniaus derbį

Lietuvos ledo ritulio čempionato pirmojo turo rungtynėse penktadienį Vilniaus „Geležinio vilko“ komanda 5:3 (1:0, 1:3, 3:0) nugalėjo Vilniaus „Hockey Punks“ ekipą.

Vilniaus ledo ritulio klubų derbyje „Geležinis vilkas“ įveikė „Hockey Punks“.<br> Hockey.lt nuotr.
Vilniaus ledo ritulio klubų derbyje „Geležinis vilkas“ įveikė „Hockey Punks“.<br> Hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2018, 7:41 AM, atnaujinta Sep 22, 2018, 7:44 AM

„Geležinio vilko“ klubui du įvarčius pelnė Dmitrijus Rabčukas (35 ir 44 min.), po vieną – Edvinas Boroška (11), Dominykas Bisturys (45) ir Deividas Četvertakas (60).

„Hockey Punks“ gretose pasižymėjo Laisvydas Rimkus (27), Edgaras Rybakovas (30) ir Laisvydas Kudrevičius (36).

Rungtynių eiga

Pirmajame kėlinyje „Geležinio Vilko“ įvarčių sąskaitą atidarė E.Boroška (10:39 min., rez. perdav. D.Bisturys ir D.Četvertakas), o po 20 žaidimo minučių tai buvo vienintelis mačo įvartis. Situacija pasikeitė antrojo kėlinio metu – L.Rimkus (26:15, rez. perdav. Artūras Švedavičius, E.Rybakovas) ir E.Rybakovas (29:49, rez. perdav. Šarūnas Kuliešius ir A.Švedavičius) įvarčiais persvėrė rezultatą „Hockey Punks“ naudai.

Nors artėjant antrajam kėliniui prie pabaigos „Geležiniui vilkui“ dar buvo pavykę išlyginti rezultatą po D.Rabčuko (34:47, rez. perdav. Arnas Misiukas) tikslaus smūgio, vos po 25 sekundžių persvarą savo ekipai sugrąžino „Hockey Punks“ naujokas L.Kudrevičius (35:12).

Lemiamame mačo trečdalyje situacija dar kartą pasikeitė, kai per dviejų minučių atkarpą šeimininkai dviem įvarčiais persvėrė rezultatą savo naudai. Antrąjį kartą mače pasižymėjo D.Rabčukas (43:25, rez. perdav. A.Misiukas), o ketvirtąjį komandos įvartį pelnė D.Bisturys (44:52, rez. perdav. Dangyras Rimkus ir E.Boroška).

Per likusį mačo laiką „Hockey Punks“ rinkosi baudos minutes, o išlyginti mačo rezultato jiems taip ir nepavyko net ir susitikimo pabaigoje vartininką keičiant aikštės žaidėju. „Geležinio Vilko“ žaidėjas D.Četvertakas tuo pasinaudojo pasiųsdamas ritulį į tuščius vartus (59:54, rez. perdav. E.Boroška ir D.Bisturys) ir padėjo paskutinį tašką šeimininkų pergalei 5:3.

Antrąjį kartą šį sezoną „Geležinio Vilko“ ir „Hockey Punks“ klubai santykius aiškinsis rugsėjo 27-ąją dieną 20.15 val., o iki tol Lietuvos pirmenybėse bus sužaistos dar vienerios rungtynės Kaune. Ten rugsėjo 25-ąją dieną 20.00 val. „Kaunas Hockey“ namuose priims pirmajame ture juos įveikusią Elektrėnų „Energiją“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.