EUROLYGA 2023

Pirmosiose „Kaunas Hockey“ namų rungtynėse – ilgesnis suolelis

Praėjusį ketvirtadienį aplankę Elektrėnus, antradienį „Kauno Hockey“ ledo ritulininkai šalies čempionės „Energijos“ laukia namuose. Į Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ vyksiančias Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynes susirinksiantys žiūrovai išvys ilgesnį, nei praėjusį kartą, kauniečių suolelį.

 Kauniečiai sieks atsigriebti antrose rungtynėse.<br> Organizatorių nuotr.
 Kauniečiai sieks atsigriebti antrose rungtynėse.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2018, 3:27 PM

Praėjusią savaitę sulaukęs šeimos pagausėjimo sezono startą praleido kaunietis gynėjas Martynas Petrauskas. Jis antradienį komandos draugų sveikinimus priims jau apsivilkęs aprangą ir apsiavęs pačiūžas. Taip pat prie komandos prisijungs dėl asmeninių priežasčių Elektrėnuose nežaidęs „Kauno Hockey“ puolėjas Dovydas Žiūkas. Kaune gerbėjai išvys ir praėjusį sezoną komandoje ne kartą ir ne du pasižymėjusius legionierius iš Kaliningrado – puolėjus Dmitrijų Prokopenkovą ir Savelijų Morozovą bei gynėją Aleksejų Nikuliną.

Rungtynėse su „Energija“ petį susimušęs pirmąsias sezono namų rungtynes praleis „Kauno Hockey“ debiutantas Donatas Kumeliauskas.

Pirmoji akistata su „Energija“ baigėsi pralaimėjimu 2:5, šįkart visapusiškai pasiruošę „Kauno Hockey“ žaidėjai bei vyriausiasis treneris Aurimas Gutauskas tikisi ir didelės sirgalių paramos.

Rungtynių pradžia 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.