EUROLYGA 2023

Ketvirtadienį ledo ritulio lygoje – Vilniaus komandų dvikova

Ketvirtadienį Vilniaus „Pramogų Arenoje“ Lietuvos ledo ritulio pirmenybėse susitinka dvi sostinės komandos – „Hockey Punks“ ir „Geležinis Vilkas“.

Ketvirtadienį sostinėje susikaus dvi miesto ledo ritulio komandos.<br>hockey.lt nuotr.
Ketvirtadienį sostinėje susikaus dvi miesto ledo ritulio komandos.<br>hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2018, 10:53 AM

Tai jau antrosios komandų tarpusavio rungtynės šiame čempionate. Pirmosiose sėkmingesni buvo „vilkai“ nugalėję 5:3 – šios rungtynės buvo abiem komandoms ir pirmosios naujame lygos sezone. Praėjusį sezoną Lietuvos pirmenybių bronzą iškovoję „Hockey Punks“ ledo ritulininkai kol kas rungtyniauja gan nenuspėjamai. Štai prieš porą savaičių priešsezoninėse rungtynėse po baudinių serijos rezultatu 2:1 Elektrėnuose buvo nugalėta „Energija“. „Pankai“ tikėjosi pergalės ir startinėse sezono rungtynėse, tačiau varžovai parodė, kad norint iškovoti pergalę reiks žaisti geriau.

„Hockey Punks“ treneris Mindaugas Kieras, šį sezoną pačiūžas ant vinies pakabinęs ilgametis rinktinės žaidėjas nusiteikęs ryžtingai.

„Norisi pasidžiaugti, kad grįžtame į areną, kurioje žaisti visada smagiausia. Mūsų namų sienos pačios šilčiausios. Šio vakaro varžovas greitas ir atkaklus. Tačiau mes tam pasiruošę ir turim savo planų juos įveikti!“.

„Pirmosios mūsų rungtynių tarpusavio rungtynės parodė, kad čempionatas bus nenuspėjamas, o tai tik geriau žiūrovams. Balandžio mėn. Kaune praūžė čempionatas, kur puikiai pasirodė Lietuvos rinktinė. Jau tapo gana įprasta iš žmonių girdėti, kad po pirmo apsilankymo gyvai rungtynėse jie pakeičia požiūrį į ledo ritulį. Todėl kviečiu vilniečius ir svečius ateiti ir pamatyti šį žaidimą gyvai. Kas liečia žaidybinius dalykus, tai turime bėdų dėl traumų ir ligų, bet nepaisant nieko mėginsime iškovoti pergalę“, – sako „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.

Šių rungtynių šeimininkai „pankai“ žada, kad tribūnose šį sezoną bus šilčiau. Su arenos savininkais nutarta, kad siekant suteikti daugiau komforto rungtynių dieną bus įjungtas šildymas.

Rungtynių Vilniaus “Pramogų arenoje” pradžia – 20 val. 15 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.