EUROLYGA 2023

Užgauliojimų taktika prieš H. Nurmagomedovo ir C. McGregoro kovą – jau kasdienybė

Mišrių kovos menų (MMA) atstovai Habibas Nurmagomedovas iš Rusijos ir airis Connoras McGregoras toliau svaidosi įžeidinėjimais prieš naktį iš šeštadienio į sekmadienį vyksiančią jų tarpusavio dvikovą Las Vegase (JAV). Antrojoje spaudos konferencijoje vėl nebuvo apsieita be kandžių replikų vienas kitam.

 Connoras McGregoras ir Habibas Nurmagomedovas.<br> AFP nuotr.
 Connoras McGregoras ir Habibas Nurmagomedovas.<br> AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2018, 9:50 AM

Kadangi Airijos kovotojas C.McGregoras pavėlavo į spaudos konferenciją, abu sportininkai į žurnalistų klausimus atsakinėjo atskirai. Rusijos atstovas renginį paliko po 15 minučių nuo jo pradžios, nes „pavargo laukti varžovo“.

C.McGregoro reakcija į tai buvo aštri.

„Aš norėjau atvykti laiku. Jam tik reikėjo manęs sulaukti. Jis – puskvailis. Jis nenori būti šalia manęs. Aš jau pripratau prie šių žvilgsnių dvikovų. Sudaužysių jo vištos žandikaulį ir įrodysiu, kad jis yra žiurkė“, – airio žodžius cituoja leidinys „Life“.

Kova tarp UFC dabartinio ir buvusių čempionų įvyks Las Vegaso „T-Mobile“ arenoje. Kai kurių bilietų kaina siekia 30 tūkst. JAV dolerių. Organizatoriai tikisi, kad grandiozinė kova bus istorinė ir pagal populiarumą, ir pagal pelningumą.

Pirmojoje spaudos konferencijoje Niujorke C.McGregoras įžeidė H.Nurmagamedovo tėvą, o tai Degestane laikoma mirtina nuodėme. Kovotojas iš Rusijos regiono Degestano už tai pažadėjo „sumalti C.McGregoro snukį“.

Balandžio mėnesį tarp abiejų sportininkų jau įvyko konfliktas, kai airis su savo sėbrais užpuolė autobusą, kuriame buvo ir H.Nurmagamedovas. Už tai C.McGregorui teisamas skyrė pataisos darbų.

Dabar esant nors mažiausiai progai abu kovotojai stengiasi kuo skaudžiau įžeisti vienas kitą.

Airis jau paskelbė, kad jis įveiks dar nė karto nepralaimėjusį Rusijos kovotoją ir susižers 50 mln. JAV dolerių.

Kam buvo sėkmingesnė tokia užgauliojimų taktika paaiškės jau šeštadienį, kai UFC229 turnyre aštuonkampyje ringe dėl lengvo svorio absoliutaus čempiono titulo susitiks C.McGregoras ir H.Nurmagomedovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.