EUROLYGA 2023

C. McGregoro ir H. Nurmagomedovo žvilgsnių dvikovoje – įkaitusi atmosfera ir žiūrovų muštynės

Las Vegase šiuo metu vyksta Airijos dienos. Gatvėse gausu išeivių iš Airijos ir turistų iš šios šalies, skamba muzika, rengiami šokiai. Las Vegaso „T-Mobile“ arenoje naktį iš šeštadienio į sekmadienį Lietuvos laiku vyks mišrių kovos menų (MMA) atstovų airio Conoro McGregoro ir Habibo Nurmagomedovo iš Rusijos UFC 229 dvikova.

 Habibas Nurmagomedovas ir Connoras McGregoras.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Habibas Nurmagomedovas ir Connoras McGregoras.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Connoras McGregoras.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Connoras McGregoras.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 6, 2018, 10:07 AM

Išvakarėse buvo surengta abiejų sportininkų žvilgsnių dvikova. Arenoje susirinko apie 5 tūkst. žiūrovų, 80 proc. jų buvo C.McGregoro gerbėjai, pasipuošę Airijos futbolo rinktinės marškinėliais ir apsigaubę šalies vėliavomis.

Žvilgsnių dvikovos metu Rusijos atstovas ištiesė dešinę ranką į priekį, per kurią tuoj pat smogė airis. C.McGregoras dar bandė įspirti varžovui, bet nepataikė.

Tuo metu žiūrovų VIP zonoje kilo muštynės. Jose dalyvavo du vyrai ir dvi moterys. Priežastis – neaiški. Vyrai buvo skirtingų kovotojų komandų gerbėjai. Incidentą greitai numalšino policija.

Dagestanietis H.Nurmagomedovas sveria 70,3 kilogramo. Tai ribinis svoris, kuris leidžiamas kovojant 66 kg svorio kategorijoje. C.McGregoro svoris – 70,15 kilogramo.

Kova tarp UFC dabartinio ir buvusių čempionų įvyks Las Vegaso „T-Mobile“ arenoje. Kai kurių bilietų kaina siekia 30 tūkst. JAV dolerių. Organizatoriai tikisi, kad grandiozinė kova bus istorinė ir pagal populiarumą, ir pagal pelningumą.

Pirmojoje spaudos konferencijoje Niujorke C.McGregoras įžeidė H.Nurmagamedovo tėvą, o tai Degestane laikoma mirtina nuodėme. Kovotojas iš Rusijos regiono Degestano už tai pažadėjo „sumalti C.McGregoro snukį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.