EUROLYGA 2023

Ištraukti LRF taurės burtai

Pirmadienį buvo ištraukti Lietuvos rankinio federacijos (LRF) taurės burtai. Šiemet dalyvauti LRF taurės turnyre panoro devynios komandos, dvi iš jų - rungtyniaujančios pirmojoje lygoje. 

Ištraukti LRF taurės burtai.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ištraukti LRF taurės burtai.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-15 14:58

Aštuntfinalyje susitiks Vilniaus „Amber“ ir Šiaulių „SM-Dubysa“. Ketvirtfinalyje žais šios poros: Molėtų „Molėtai-InTransport“ ir Vilniaus „Vilnius“, Klaipėdos „Dragūnas“ ir aštuntfinalio poros nugalėtojas, Vilniaus „Šviesa“ ir „Kauno Ąžuolas-KTU“, Alytaus „Varsa-Stronglasas“ ir Kauno „Granitas-Karys“. 

Finalo ketverto turnyras vyks kitų metų kovą Klaipėdoje. 

„Geriau ir negalėjo būti“, - paaiškėjus galimiems varžovams, džiaugėsi „Dragūno“ vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas. 

Pasak jo, susiklosčius palankioms aplinkybėms, realu, kad Klaipėdos komanda finalo ketverte tikrai turėtų būti, tad uostamiesčio rankinio sirgalių turėtų laukti labai įdomus renginys. 

Praėjusį sezoną „Dragūnas“ LRF taurės pusfinalyje įveikė Vilniaus „Šviesą“, tačiau finale pralaimėjo Kauno „Granitui-Kariui“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.