EUROLYGA 2023

Pradžiugins Habibą: Čečėnijos lyderis R. Kadyrovas nori padaryti tai, ko atsisakė UFC

Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas užsimojo įgyvendinti tai, ko po dagestaniečio Habibo Nurmagomedovo ir airio Conoro McGregoro kovos atsisakė UFC organizacija taip supykdžiusi Habibą.

 R.Kadyrovas teigia, jog galėtų suorganizuoti kovą, kurios atsisakė UFC.<br> Lrytas.lt montažas
 R.Kadyrovas teigia, jog galėtų suorganizuoti kovą, kurios atsisakė UFC.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2018, 7:31 PM, atnaujinta Oct 25, 2018, 7:36 PM

R.Kadyrovas nori suorganizuoti Conoro bičiulio Artiomo Lobovo bei Habibo treniruočių draugo Zubayra Tukhugovo dvikovą.

Šie asmenys turėjo susikauti UFC turnyre spalio 28-ąją, tačiau po to, kai Z.Tukhugovas po Conoro ir Habibo dvikovos ringe užpuolė airį, UFC nusprendė imtis sankcijų ir diskvalifikuoti Z.Tukhugovą.

Socialiniame tinkle „Twitter“ R.Kadyrovas įkėlė vaizdo įrašą, kuriame rusų kalba kartu su Z.Tukhugovu teigė, kad galėtų kovą suorganizuoti.

„Mes mėgstame drąsius pranešimus. Jeigu kova tarp Z.Tukhugovo ir A.Lobovo neįmanoma UFC organizacijoje, galima kautis ir bet kurioje kitoje pasaulio kovų platformoje. Suorganizuosime kovą su garantuotu atlygiu A.Lobovui... Kaip vieną variantų, siūlau organizuoti kovą Grozne (Čėčėnijos respublikos sostinė, -red.)“ – kalbėjo jis.

Sulaukęs pasiūlymo, A.Lobovas netruko atsakyti. Jis priėmė pasiūlyma bei teigė, kad gautus pinigus paaukotų našlaičiams vaikams.

Primename, sužinojęs, kad UFC nusprendė diskvalifikuoti Z.Tukhugovą, H.Nurmagomedovas socialiniame tinkle išliejo savo pyktį, kur grasino net gi palikti organizaciją, jeigu ši sprendimo nepakeis.

„Kodėl niekas nekalba apie mano gimtosios žemės, tautos, religijos, šeimos užgauliojimus? Kodėl turite bausti mano komandą, jeigu kovėsi abi?

Jeigu sakote, kad aš tai pradėjau – nesutinku. Aš tiesiog užbaigiau ką jis pradėjo.

Jeigu galvojate, kad tylėsiu, klystate.  Jūs atšaukėte mano kolegos kovą ir esate prieš jį nusiteikę, nes jis smogė Conorui. 

Jeigu nuspręsite jį atleisti, žinokite, kad prarasite ir mane“, – tuomet „Instagram“ socialiniame tinkle rašė kovotojas.

Dabar Habibas svajoja apie bokso dvikovą su amerikiečiu Floydu Mayweatheriu, kuris yra laimėjęs 50 kovų ir nepatyręs nė vieno pralaimėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.