EUROLYGA 2023

Pasaulio graplingo čempionate Vilniuje medalius dalijosi lietuvės ir latvės

Pirmą kartą vykstančio pasaulio graplingo čempionato merginų grupėje savo svorio kategorijų nugalėtojomis šeštadienį Vilniuje tapo keturios lietuvės, keturios latvės ir viena Rusijos atstovė.

 Čempionate dominavo Lietuvos sportininkai.<br>LGF nuotr. 
 Čempionate dominavo Lietuvos sportininkai.<br>LGF nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2018, 5:57 PM, atnaujinta Oct 27, 2018, 6:02 PM

Lietuvai aukso medalius iškovojo šakietės Benita Eidikytė, Eglė Bulotaitė (abi sporto klubas „Ošimas), Aida Vailiauskaitė (sporto klubai „Audra“/„Ristis“) ir vilnietė Dovilė Čivilytė ("Grečicho fight team").

„Tai mano pirmas didelis čempionatas, todėl į jį atvykau gerai nusiteikusi. Po pirmos laimėtos kovos supratau, kad yra šansas kovoti dėl čempionės diržo ir tai įvykdžiai užimdama pirmąją vietą. Jaučiuosi labai laiminga“, – sakė aštuonerius metus sportuojanti A.Vailiauskaitė.

Pirmąją čempionato dieną dėl pasaulio čempionato vardų varžėsi ir jaunimas. Iš kitų šalių atvykę graplingo imtynininkai daugelyje svorio kategorijų lietuviams neprilygo.

„Aišku, tikėjomės medalių, tačiau toks mūsų sportininkų pajėgumas nustebino net mus pačius. Mums tai yra nerealus pasiekimas ir tuo pačiu paskatinimas tolimesniems darbams“, – sakė Lietuvos graplingo federacijos prezidentas bei tarptautinės graplingo federacijos direktorius Adrijus Kupstas.

Sekmadienį čempionate vyks komandų varžybos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.