EUROLYGA 2023

M. Tysono augintos marihuanos paragavęs C. McGregoras: „Linkiu sėkmės šiame versle“

Sunkiasvorių bokso legendos 52-ejų Mike'o Tysono ir MMA kovotojo 30-ies airio Conoro McGregoro santykiai pastaruoju metu atrodė įtempti, tačiau vienas įvykis viską apvertė aukštyn kojomis.

 C.McGregoras susidraugavo su M.Tysone'u.<br> Lrytas.lt montažas
 C.McGregoras susidraugavo su M.Tysone'u.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2018, 3:21 PM, atnaujinta Nov 4, 2018, 3:34 PM

Dar prieš airio kovą su boksininku Floydu Mayweatheriu, M.Tysonas C.Mcgregorą vadino idiotu, o prieš kovą su Habibu Nurmagomedovu, teigė, kad nepalaikys Airijos kovotojo.

Bet M.Tysonas ir C.McGregoras galiausiai buvo susitikę gyvai ir panašu, kad praeities nuoskaudų nebeliko. Jie vienas kitam patiko.

Airis socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo įrašu, kuriame išklojo savo mintis ir gyrė legendinį boksininką, o negana to atskleidė, kad išbandė ir M.Tysono auginamos marihuanos. 

„Buvau susitikęs su Mike'u Tysonu. Buvo gera sutikti jį. Gerbiu tave, Mike'ai. Tu apie mane praeityje prikalbėjai dalykų, kurie man nepatiko, bet džiaugiuosi, kad susitikome ir išsiaiškinome santykius akis į akį. 

Aplink save turi gerus žmones. Bet būk budrus. Tavo auginama marihuana yra puiki. Buvo garbė jos paragauti, linkiu tau sėkmės šiame versle. 

Atmink, jei kas nors norės tau pakenkti, nuplėšk nosis nuo jų veidų. Tu esi kovotojų ikona ir to nusipelnai“, – M.Tysonui pagyras žarstė C.McGregoras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.