EUROLYGA 2023

Izraelyje – tenisininko M. Vasiliausko pergalės

Izraelyje vykstančiame antros kategorijos jaunių (iki 18 metų) teniso turnyre iš atrankos į pagrindinį turnyrą patekęs pajėgiausias Lietuvos jaunasis tenisininkas Matas Vasiliauskas pirmajame rate 2:6, 6:3, 6:2 nugalėjo vardinį kvietimą turėjusį korto šeimininką Orelą Kimhi bei pateko į antrąjį ratą.

 M.Vasiliauskas laimėjo pirmąją kovą.<br> Asmeninio archvyo nuotr.
 M.Vasiliauskas laimėjo pirmąją kovą.<br> Asmeninio archvyo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2018, 9:50 PM

Balžeko teniso akademijos auklėtinis iniciatyvą į savo rankas perėmė po pralaimėto pirmojo seto ir pralaimėtų dviejų geimų antrojo pradžioje.

„Vienas ištvermingiausių mačų, kokius esu turėjęs gyvenime. Pradžioje varžovas viską darė taip gerai, kad buvau bejėgis. Tačiau antrajame sete sugebėjau panaudoti per treniruotes šlifuotus dalykus bei pakreipiau žaidimą į savo pusę. Geras darbas, tačiau jau rytoj laukia kitas“, – sakė 16-metis lietuvis.

Į pagrindinį turnyrą M.Vasiliauskas pateko antrajame atrankos rate 6:2, 6:0 sutriuškinęs korto šeimininką Amitą Coheną bei trečiajame rate 6:3, 7:5 nugalėjęs austrą Leoną Benedictą. Šioje kovoje lietuvis dvikovą užbaigė šešiais iš eilės laimėtais geimais.

Antrajame pagrindinio turnyro etape M. Vasiliausko laukia šeštoji turnyro raketė metais vyresnis britas Blu Bakeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.