EUROLYGA 2023

J. Truchanovičiaus ekipa Čempionų lygoje prisiminė čempionišką veidą

Čempionų lygos nugalėtojos vardą ginanti „Montpellier“ ekipa, kurioje žaidžia Lietuvos rinktinės rankininkas Jonas Truchanovičius, pagaliau parodė čempionišką veidą. Trečiadienį „Montpellier“ aštuntojo turo rungtynėse namie nugalėjo Manheimo „Rhein-Neckar Löwen“ komandą 31:26 (16:12) ir iškovojo pirmąją pergalę šį sezoną.

Jonas Truchanovičius pelnė įvartį.<br>LRF nuotr.
Jonas Truchanovičius pelnė įvartį.<br>LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2018, 11:38 PM

Gynybą cementavęs J.Truchanovičius beveik nežaidė komandai puolant, bet 2 kartus metė į varžovų vartus ir pelnė 1 įvartį.

Monpeljė rankininkai iškart griebė liūtą už karčių ir jau rungtynių pradžioje susikrovė solidžią persvarą 5:1 (8 min.), 11:5 (18 min.). Kėlinio pabaigoje „Rhein-Neckar“ dar šiek tiek pasispardė, bet iškart po pertraukos „Montpellier“ surengė kitą spurtą, per kurį padidino persvarą 20:13 (35 min.) ir mačo baigtis buvo nulemta.

„Montpellier“ per 8 rungtynes iškovojo tik 3 taškus ir A grupėje užima paskutinę aštuntąją vietą. Tiesa, „Montpellier“ pavuko tiek pat taškų turintį „Kristianstad“ klubą ir tik vienu tašku atsilieka nuo šeštojoje vietoje esančio Bresto „Miaškov“. Į atkrintamąsias varžybas pateks šešios komandos.

Grupės lyderė „Barcelona“ per 7 rungtynes surinko 12 taškų.

Trečiadienį kitoje grupėje irgi įvyko Prancūzijos ir Vokietijos klubų dvikova. Joje pergalę taip pat šventė prancūzai – Paryžiaus PSG išvykoje įveikė „Flensburg-Handewitt“ rankininkus 27:20. PSG per 8 rungtynes iškovojo 16 taškų ir yra vienvaldis B grupės lyderis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.