EUROLYGA 2023

J. Stoliarenko liko per plauką nuo UFC realybės šou finalo

Lietuvos atstovė Julija Stoliarenko nepateko į labiausiais prestižinės pasaulyje mišrių kovos menų organizacijos UFC rengiamo realybės šou „Ultimate Fighter 28“ finalą.

Kovotoja pusfinalyje pralaimėjo tik teisėju sprendimu.<br>T.Bauro nuotr.
Kovotoja pusfinalyje pralaimėjo tik teisėju sprendimu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2018, 9:59 AM

Ketvirtadienį paskelbta, kad Lietuvos atstovė pusfinalyje teisėjų sprendimu pralaimėjo 26-erių metų švedei Pannie Kianzad.

Du teisėjai pergalę švedei skyrė taškais 30:27, vienas – 29:28.

„Visų pirma noriu pasakyti, kad tikrai myliu šią kovą ir man patiko kiekviena sekundė narve. Aš to norėjau, tuo mėgavausi ir iš to mokiausi. Kovojau iš visos širdies, bet visiškai nesinaudojau savo smegenimis. Nėra jokių pasiteisinimų. Niekada neiškeisčiau tokios patirties į kitą. P.Kianzad yra viena labiausiai patyrusių kovotojų ir viena šio realybės šou favoričių. Buvo didelė garbė kautis su ja. Esu tikra, kad mes kada nors dar „pašoksime“ kartu“, – įspūdžiais dalinosi J.Stoliarenko.

„The Ultimate Fighter“ ketvirtfinalyje 25-erių metų J.Stoliarenko rankos laužimu nugalėjo Marcieą Allen, o P.Kianzad taškais nugalėjo Kathariną Lehner.

Per savo karjerą profesionaliame MMA narve J. Stoliarenko iškovojo keturias pergales, patyrė tris nesėkmes ir vieną kovą baigė lygiosiomis. P.Kianzad sąskaitoje – 11 pergalių ir trys pralaimėjimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.