EUROLYGA 2023

Ant ledo nusirenginėjanti J. Tuktamyševa mano, kad tik seksas geriau už dailųjį čiuožimą

Dailiojo čiuožimo pasaulio ir Europos čempionė Jelizaveta Tuktamyševa papasakojo, kodėl Rusijos sportininkės pastaruoju metu dažnai ėmė nusirenginėti ant ledo. 21-erių metų čiuožėja juokavo, kad dėl nusirenginėjimo kaltas šiltas oras.

Jelizaveta Tuktamyševa, Alina Zagitova ir Jevgenija Medvedeva.<br> Sputnik/AFP nuotr.
Jelizaveta Tuktamyševa, Alina Zagitova ir Jevgenija Medvedeva.<br> Sputnik/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2018, 10:09 PM

„Jūs stebitės, kodėl daugelis Rusijos dailiojo čiuožimo atstovių nusirenginėja? Viskas labai paprasta – Rusijoje per daug šilta. Jau lapkričio pabaiga, o iki šiol dar nėra sniego“, – J.Tuktamyševa parašė savo „Twitter“ paskyroje angliškai.

Šį sezoną jau trys Rusijos čiuožėjos pasirinko lengvabūdiškų merginų įvaizdį per parodomąsias varžybas. Olimpinė čempionė Alina Zagitova savo programoje įsijautė į Laros Kroft personažą.

Čiuožimo metu A.Zagitova nusimeta odinį švarkelį ir flirtuoja su žiūrovais, skambant uždegančiam muzkiniam „Survivor“ kūriniui.

Olimpinių žaidynių dukart vicečempionė Jevgenija Medvedeva savo programą atliko skambant romantinei dainai „Beautiful mess“, su kuria jos draugas bulgaras Kristianas Kostovas 2017 metų Eurovizijoje užėmė antrąją vietą. Čiuožėja ant ledo įkūnija merginą, ką tik atsikėlusią iš lovos ir ant naktinių atsainiai užsimetusią vyriškus marškinius. Žiūrovams čia palikta daug laisvės fantazijai.

Tačiau didžiausio susidomėjimo sulaukė J.Tuktamyševa. Jos programa buvo sukurta pagal Britney Spears kūrinį „Toxic“. Čiuožėja programą atlieka apsirengusi skrydžių palydovės aprangą ir vėliau nusimeta palaidinę. Rusijos čiuožėją dauguma gyrė už drąsą ir atvirumą. Pati sportininkė mano, kad tokie šokiai padės sugrąžinti vyrus į dailiojo čiuožimo varžybų žiūrovų tribūnas.

Olimpinė čempionė Tatjana Navka mano, kad tokių pasirodymu ateityje tik daugės, nes žiūrovams patinka, kai yra pabrėžiamas moters grožis.

J.Tuktamyševa jau sumaniai naudojasi ją užgriuvusiu populiarumu. Ji aktyvi socialiniuos tinkluose ir mielai dalina interviu. Paprašyta vieno žurnalisto baigti sakinį: „Kuo mažiau drabužių vilki čiuožėja, tuo...“, mergina nedvejodama atsakė: „Geriau“.

Vėliau ji pridūrė, kad geriau už dailųjį čiuožimą gali būti tik seksas ir sutiko nusifotografuoti žurnalui vyrams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.