EUROLYGA 2023

Nepraleidęs įvarčių M. Armalis tapo pagrindiniu mačo herojumi

Dar vieną sėkmingą mačą sužaidė Lietuvos rinktinės vartininkas Mantas Armalis, kuris dar vienose Švedijos pirmenybių (SHL) rungtynėse į savo vartus nepraleido nė vieno įvarčio.

M.Armalis vartus išlaikė sausus.<br> hockey.lt nuotr.
M.Armalis vartus išlaikė sausus.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

hockey.lt

Nov 30, 2018, 10:14 AM

21-ojo turo rungtynėse „Skelleftea“, kurios gretose M.Armalis žaidė be keitimų, 2:0 nugalėjo lygos autsaiderę „Mora“ komandą. Ši pergalė ketvirtadienio mače leido lietuvio atstovaujamai komandai sugrįžti į aštuntąją poziciją SHL pirmenybėse.

„Buvo labai smagu padėti savo komandai. Norėtume nebūti taip prispausti prie savo vartų, kaip tai buvo per pirmąsias dešimt trečiojo kėlinio minučių, tačiau per likusį laiką mes parodėme, kad galime sužaisti kokybiškai ir sėkmingai išlaikyti rezultatą“, – po mačo kalbėjo M.Armalis.

Šiose rungtynėse M.Armalis atrėmė visus 26 metimus į rungtynių vartus ir po rungtynių pelnytai buvo vadinamas pagrindiniu šio mačo herojumi bei buvo išrinktas mačo žaidėju. Tai buvo jau antrosios rungtynės per pastarąsias dvi savaites, per kurias lietuvis į savo vartus SHL pirmenybėse nepraleidžia nė vieno įvarčio.

„Tai buvo geras ledo ritulio mačas, nieko per daug apie jį pasakyti negaliu. Rezultatas yra geras: Mantas buvo nerealus ir labai stipriai prisidėjo prie pergalės“, – lietuvio pasirodymą išskyrė ir jo komandos draugas Edwinas Hedbergas.

Iš viso šį sezoną „Skelleftea“ vartininkas Švedijos pirmenybėse per 10 sužaistų mačų atrėmė 92,04% metimų į jo vartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.