EUROLYGA 2023

Lietuvos jaunieji ledo ritulininkai atsirevanšavo lenkams

Lietuvos jaunių ledo ritulio rinktinė pergalingai baigė stovyklą Elektrėnuose. Šeštadienį lietuviai atkaklioje kovoje po baudinių serijos 2:1 (0:0, 1:1,0:0, 0:0, 1:0) nugalėjo Lenkijos bendraamžius.

 Lietuvos ledo ritulio jaunių rinktinė įveikė bendraamžius iš Lenkijos.<br> hockey.lt nuotr.
 Lietuvos ledo ritulio jaunių rinktinė įveikė bendraamžius iš Lenkijos.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2018, 10:04 PM, atnaujinta Dec 29, 2018, 10:26 PM

Pirmajame kėlinyje aktyviau žaidė Lietuvos ledo ritulininkai, tačiau geriausią progą turėjo būtent svečiai iš Lenkijos. Elektrėnuose susirinkusių gerbėjų džiaugsmui, vienas prieš vartininką pabėgęs lenkų atstovas pataikė į vartų konstrukciją.

Antrojo kėlinio metu mūsų šalies atstovams pagaliau pavyko pralaužti varžovų gynybą ir pelnyti savo pirmąjį įvartį. Išpuolį prie varžovų vartų tiksliu smūgiu užbaigė Martynas Grinius (31 min.).

Deja, bet išlaikyti savo persvaros lietuviams nepavyko – dar antrajame kėlinyje vieną iš savo išpuolių lenkai pabaigė tiksliu smūgiu į Fausto Nausėdos vartus.

Trečiajame kėlinyje į vartus pirmąjį kartą šioje stovykloje stojo Nikita Kuzminovas, kuriam iš karto teko pademonstruoti savo sugebėjimus, kai varžovai įgijo dviejų žaidėjų kiekybinę persvarą. Tiek su šiuo išpuoliu, tiek ir su kitais kiekybinio deficito neutralizacijos Lenkijos bandymais vartininkas su savo komandos draugais susitvarkė ir komandos pradėjo žaisti pratęsimą.

Pratęsimo metu įvarčių pelnyta nebuvo ir komandos dėl pergalės stojo į baudinių seriją, Tikslūs Arno Misiuko ir Herkaus Marcinkevičiaus smūgiai lėmė lietuvių pergalę 2:1 ir revanšą už penktadienį patirtą pralaimėjimą 0:3.

Ši stovykla buvo pirmoji pasiruošimui pasaulio čempionatui Elektrėnuose, kuriame lietuviai dėl nugalėtojų taurės, aukso medalių ir kelialapio į pirmąjį divizioną kovos su Rumunijos, Lenkijos, Pietų Korėjos, Estijos ir Ispanijos bendraamžiais.

Rungtynių vaizdo įrašas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.