EUROLYGA 2023

Užpulta UFC kovotoja savo skriaudikui neliko skolinga

Kartais bandymas apiplėšti gali smarkiai atsirūgti, o tuo savo kailiu įsitikino vienas plėšikas Brazilijoje. Vyriškis nusprendė užpulti merginą, tačiau ši pasirodė esanti UFC organizacijos kovotoja Polyana Viana.

 Užpulta UFC kovotoja P.Viana apsigynė nuo plėšiko.<br> Twitter.com nuotr.
 Užpulta UFC kovotoja P.Viana apsigynė nuo plėšiko.<br> Twitter.com nuotr.
 Užpulta UFC kovotoja P.Viana apsigynė nuo plėšiko.<br> Twitter.com nuotr.
 Užpulta UFC kovotoja P.Viana apsigynė nuo plėšiko.<br> Twitter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 7, 2019, 4:18 PM, atnaujinta Jan 7, 2019, 5:29 PM

26-erių mergina mmajunkie.com papasakojo plačiau apie šeštadienio vakarą įvykusį incidentą. Kovotoja Rio de Žaneiro mieste laukė taksi automobilio, kuomet prie jos prisėlino įtartinas vyras.

„Kai pamačiau, jis jau buvau arti manęs. Klausinėjo kiek valandų, bet supratau, jog jis neketina manęs palikti ramybėje. Paslėpiau savo telefoną rankinėje, tačiau jis pareikalavo jį atiduoti. Grasino man ir sakė, kad turi ginklą, bet aš supratau, jog tas daiktas su kuriuo grasina yra per minkštas.

Jis buvo visai arti manęs, tad pagalvojau, jog jei ten ir ginklas, tai nespės panaudoti. Atsistojau ir smogiau jam du kartus bei dar kartą įspyriau. Jis nukrito, o aš rankomis surakinau jo kaklą. Tada pasodinau ir pasakiau, kad lauksime policijos“, – savo įspūdžiais dalinosi kovotoja.

Mergina praeivių paprašė iškviesti pareigūnus, o šiems atvykus paaiškėjo, kad užpuolikas grasino ginklo imitacija iš kartono. Policijai tai buvo puikai pažįstamas vyriškis ir jis buvo neseniai paleistas iš areštinės.

„Man viskas gerai, išlikau rami. Po kelių smūgių jis išsigando ir prašė manęs nekviesti policijos, tačiau jis matė kokia aš įsiutus buvau“, – kalbėjo P.Viana, kurį iki policijos atvykimo laikė užlaužtą vyriškio ranką.

Po šio incidento UFC prezidentas Dana White'as pasidalino įrašu socialiniame tinkle „Instagram“, kuriame rodoma užpuoliko nuotrauka.

„Kairėje mūsų kovotoja, dešinėje yra ją užpulti bandęs vyras“, – pakomentavo UFC prezidentas.

Tai jau ne pirmas kartas kuomet Brazilijoje yra užpuolama P.Viana. Kiek anksčiau gimtajame Belemo mieste ją bandė užpulti du vyriškiai.

„Tada vienas bandė atimti telefoną, bet aš jam trenkiau. Jie išsigando ir nuvažiavo, bet aš pati buvau labai išsigandusi, nes jie buvo dviese “, – pasakojo mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.