EUROLYGA 2023

Olimpinė čempionė iš Rusijos naujametine eglute mušė savo vardo sporto mokyklos direktorę

1998 metų dukart slidinėjimo olimpinė čempionė rusė Olga Danilova naujametine eglute mušė sporto mokyklos direktorę. Tai nutiko Rusijos Vladimiro srities Aleksandrovo miestelyje. Sporto mokykla yra pavadinta O.Danilovos pavarde.

 Olga Danilova naujametine eglute mušė pavaldinę.<br> Scanpix nuotr.
 Olga Danilova naujametine eglute mušė pavaldinę.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-25 16:50, atnaujinta 2019-01-25 17:49

Muštynės įvyko dar gruodžio 28-ąją dieną. O.Danilova vadovauja Aleksandrovkos administracijos Fizinės kultūros, sporto ir turizmo skyriui.

Valdininkė į savo kabinetą pakvietė sau pavaldžios mokyklos direktorę Jekateriną Šagovą ir ėmė ją kritikuoti dėl prasto darbo, nurodydama, kad visi renginiai mokykloje yra „kaimo lygio“.

Direktorė J.Šagina priekaištavo buvusiai sportininkei, kad pastaroji jau penkerius metus nesirodo jos pavarde pavadintoje sporto mokykloje, o slidinėjimas miestelyje per O.Danilovos vadovavimo laikotarpį visiškai sunyko.

Po šių pavaldinės žodžių O.Danilova griebė už papuoštos naujametinės eglutės ir ja ėmė mušti mokyklos direktorę, o vėliau net bandė kolegę smaugti.

Po incidento abi jo dalyvės parašė pareiškimus policijai. J.Šagova atsisakė susitaikyti su savo skriaudike be teismo. Olimpinė čempionė O.Danilova situacijos komentuoti nenorėjo.

Policija baudžiamosios bylos neiškėlė, nes ekspertai nenustatė sveikatos sutrikimų abiems moterims. Medžiaga perduota prokuratūrai.

Neseniai kita valdininkė, Sverdlovsko srities administracijos Jaunimo politikos departamento direktorė, taip pat buvusi olimpinė čempionė Olga Glackich, išdidžiai pareiškė, kad Rusija nėra nieko skolinga šalies jaunimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.