EUROLYGA 2023

Graplingo penkerių metų gimtadienyje apdovanoti geriausieji

Lietuvos graplingo federacija šeštadienį Šakiuose atšventė penkerių metų gimtadienį bei apdovanojo geriausius 2018 – ųjų sportininkus.

 Geriausiųjų graplingo atstovų apdovanojimas
 Geriausiųjų graplingo atstovų apdovanojimas
 Geriausiųjų graplingo atstovų apdovanojimas
 Geriausiųjų graplingo atstovų apdovanojimas
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 4, 2019, 2:16 PM

Jubiliejinėje fiestoje buvo prisiminti svarbiausi sporto šakos įvykiai, o gimtadieninį tortą atpjovė federacijos prezidentas Adrijus Kupstas.

„Metai buvo puikūs – visi tikslai įgyvendinti. Nors tobulybei ribų nėra, tačiau galime pasidžiaugti, kad absoliučiai visos mūsų varžybos 2018 metais tapo rekordinėmis.

Pavyzdžiui, moksleivių pirmenybės nuo šiol vyks dvi dienas, nes į vieną mes paprasčiausiai nebetelpame. Tai rodo, kad graplingas plėtojasi tarp vaikų, klubai didėja, o tai yra džiugu“, – pasakojo iš Seimo nariu tapusio Kęstučio Smirnovo pareigas perėmęs A.Kupstas.

Praėjusių metų reitingo lyderiais tapo vilnietis Konstantinas Mokšinas ir šakietė Aistė Kaušiūtė.

„Praeiti metai buvo sėkmingi man – daug dalyvavau, daug laimėjau ir tapau pirmos vietos laimėtoju. Visus metus sėkmė mane lydėjo, tačiau Lietuvos čempionate kovojau traumuotas ir užėmiau tik antrą vietą bei nepatekau į rinktinę. Vis tik, tikiu, kad ištaisysiu šį dalyką“, – sakė daugelį kovinių sporto šakų kultivuojantis K.Mokšinas.

„Jaučiuosi puikiai, nes tai buvo gana sunku. Graplingas tobulėja, žmonių skaičius didėja, tad reikia įdėti vis daugiau pastangų“, – apie triumfą kalbėjo A.Kaušiūtė.

Jau šiais metais graplingo federacija pradės kovų su kimono ciklą. Artimiausiu metu federacijos vadovai žadėjo atskleisti dar daugiau naujienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.