EUROLYGA 2023

Nutraukta sutartis su moterų rankinio rinktinės treneriu Bo Miltonu Andersenu

Lietuvos rankinio federacija (LRF) abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su Lietuvos moterų rankinio rinktinės vyriausiuoju treneriu Bo Miltonu Andersenu.

 Moterų rankinio rinktinės treneris abipusiu susitarimu nutraukė sutartį.<br> Rankinis.lt nuotr.
 Moterų rankinio rinktinės treneris abipusiu susitarimu nutraukė sutartį.<br> Rankinis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-06 14:36

Bo Milton Andersen

Strategas iš Danijos kartu su asistentais Lietuvos moterų rinktinei vadovavo nuo 2016-ųjų metų. Per tą laiką Lietuvos moterų rinktinė spėjo sužaisti dvejose pasaulio čempionato atrankose bei atrankos varžybose į Europos čempionatą.

Abu kartus besivaržant dėl patekimo į planetos pirmenybes, lietuvaitės iškovojo po vieną pergalę bei patyrė po du pralaimėjimus ir į kitus atrankos etapus nepateko. Skambiausias Lietuvos rankininkių pasiekimas vadovaujant Bo Miltonui Andersenui -pasiektos lygiosios Vokietijoje su šios šalies rinktine. Tuomet Lietuvos rinktinei pavyko pateikti milžinišką staigmeną ir su viena iš stipriausių komandų Europoje sužaisti rezultatu 26:26 (11:14). Vis tik, su dviem taškais grupėje Lietuvos rinktinėje grupėje užėmė paskutinę ketvirtąją vietą.

Artimiausias startas Lietuvos moterų rinktinės laukia 2019-ųjų metų rudenį, kuomet prasidės atrankos į Europos čempionatą varžybos. Iki to laiko Lietuvos rankinio federacija patvirtins naują rinktinės trenerį, kuris vadovaus komandai šios atrankos metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.