EUROLYGA 2023

„Dragūno“ rankininkai pralaimėjo G. Savukyno auklėtiniams iš Suomijos

Baltijos vyrų rankinio lygos A grupės rungtynėse sekmadienį Klaipėdos „Dragūno“ komanda namuose 21:25 (11:13) pralaimėjo Gintaro Savukyno treniruojamai „Riihimaen Cocks“ (Suomija) ekipai.

„Dragūno“ rankininkai pralaimėjo varžovams iš Suomijos.<br> rkdragunas.lt nuotr.
„Dragūno“ rankininkai pralaimėjo varžovams iš Suomijos.<br> rkdragunas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

rkdragunas.lt

Feb 10, 2019, 6:19 PM, atnaujinta Feb 10, 2019, 6:24 PM

Šeimininkams 4 įvarčius pelnė Karolis Bliuvas, 3 – Lukas Juškėnas.

Suomijos komandoje rezultatyviausiai žaidė Teemu Tamminenas. Jo sąskaitoje – 6 įvarčiai. 1 įvartį svečiams pelnė vartininkas iš Lietuvos Giedrius Morkūnas.

Dėl padarytų klaidų, kuriomis pasinaudojo suomių ekipa, ir puikaus „Cocks“ vartininko G.Morkūno žaidimo, „Dragūno“ atsilikimas buvo padidėjęs iki 7 įvarčių – 17:24. Paskutinėmis minutėmis „Dragūnas“ lyg ir grįžo į savo žaidimą, tačiau išlyginti rezultatui laiko jau nebeužteko.

„Kapojomės. Gaila, kad nepavyko išlaikyti įtampos iki rungtynių pabaigos. Įmetus antrajame kėlinyje tik 10 įvarčių buvo aišku, kad pergalės nepasieksime. Pagrindinis priešininkų komandos pergalės faktorius buvo jų patirtis.

Probleminėse situacijose jie sužaidė taip, kaip reikia, o mes nesugebėjome protingai sužaisti.Pirmame kėlinyje turėjome šansą pirmauti 3-4 įvarčiais, bet juo nepasinaudojome suklysdami greitame puolime. Todėl antrajame kėlinyje to šanso neišnaudojimas ir buvo tas lūžis, nulėmęs rungtynių eigą. Be to, „suvalgė“ mus lietuvis G.Morkūnas, kuris net nežinau, kiek mūsų metimų atmušė“, – rungtynes apibendrino „Dragūno“ treneris Artūras Juškėnas.

Statistika

„Dragūnas“: Karolis Bliuvas 4, Lukas Juškėnas 3, Laurynas Simonavičius, Deividas Virbauskas, Lukas Simėnas, Modestas Vaitekūnas, Benas Butkus po 2, Karolis Stropus, Mykolas Lapiniauskas, Gabrielius Virbauskas, Gytis Šmantauskas po 1 įvartį.

„Cocks“: Teemu Tamminenas 6 įvarčiai, Nilsas Kreicbergas 4, Andrejus Novoselovas, Nico Ronnbergas po 3, Jurijus Lukjančiukas, Davoras Bašaričius, Aliaksandras Citouvas po 2, Oleksandras Kyrylenka, Viktoras Kovalenka ir Giedrius Morkūnas po 1 įvartį.

„Dragūnas“ (9 tšk.) grupėje užima trečiąją vietą, o „Riihimaen Cocks“ (6 tšk.) – penktąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.