EUROLYGA 2023

Gražiausias Čempionų lygos įvartis įmestas po lietuvio perdavimo

Vienas kūrybingiausių Čempionų lygos rankininkų Aidenas Malašinskas padėjo komandos draugui įmesti gražiausią savaitės įvartį.

Aidenas Malašinskas atliko puikų perdavimą.<br>D.Umbraso nuotr.
Aidenas Malašinskas atliko puikų perdavimą.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-11 16:37, atnaujinta 2019-02-11 17:57

Gražiausių 11-ojo turo epizodų viršūnėje atsidūrė Zaporižės „Motor“ kairiojo kraštinio Igorio Sorokos taiklus metimas, pelnytas po juvelyrinio A.Malašinsko perdavimo. 

Lietuvis „pakabino“ kamuolį virš vartininko aikštelės, o aukštai iššokęs rusas ore kamuolį pagavo ir akimirksniu pasiuntė jį į „Flensburg-Handewitt“ komandos vartų tinklą. 

Namie žaidęs „Motor“ sekmadienį nugalėjo Flensburgo komandą 28:26 (10:12) ir sustiprino galimybes patekti į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas. Ukrainos čempionų įžaidėjas A.Malašinskas per šias rungtynes ne tik talkino komandos draugams, bet ir pats įmetė 7 įvarčius. 

Nors sezono pradžioje A.Malašinskas dėl traumos žaidė labai nedaug, jis įmetė 56 įvarčius ir turnyro rezultatyviausių rankininkų sąraše užima devintąją vietą. Lietuvis šį sezoną tris kartus buvo išrinktas į geriausių turo žaidėjų septynetą. 

Čempionų lygoje, skirtingai nei kai kuriose stipriausiose Europos šalių nacionalinėse lygose, nėra skaičiuojami rezultatyvūs perdavimai. Jei ši statistika būtų fiksuojama, komandos draugams daug progų sukuriantis A.Malašinskas irgi būtų tarp lyderių, o veikiausiai net ir pretenduotų į pirmąją vietą.

„Motor“ per 11 rungtynių iškovojo 9 taškus ir B grupėje dalijasi penktąją vietą. Į atkrintamąsias varžybas pateks šešios komandos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.