EUROLYGA 2023

Lietuvos fechtavimo taurės etape – E. Serapinaitės ir D. Vaivados pergalės

Vasario 16 dieną Lietuvos fechtuotojai paminėjo kaudamiesi dėl trečiojo ir paskutiniojo Lietuvos suaugusiųjų taurės etapo nugalėtojo titulo, rašo fechtavimas.lt.

Emilija Serapinaitė laimėjo fechtavimosi taurės varžybose.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Emilija Serapinaitė laimėjo fechtavimosi taurės varžybose.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2019, 8:26 AM, atnaujinta Feb 20, 2019, 8:27 AM

Kovos šeštadienio rytą prasidėjo moterų špagos rungtimi. Nugalėtoja tapo Emilija Serapinaitė, pogrupyje nugalėjusi visas priešininkes, atkrintamosiose taip pat kovojusi be pralaimėjimų.

Sidabro medaliu džiaugėsi Paulina Bajorūnaitė, pogrupyje laimėjusi 4 kovas iš 6, atkrintamosiose tik finale nusileido varžybų nugalėtojai. Bronzos medalius iškovojo Agnė Švelnienė, vos vienu tašku dėl patekimo į finalą pralaimėjusi P.Bajorūnaitei, ir Iieva Serapinaitė pralaimėjusi sesei E.Serapinaitei.

Iš viso dalyvavo 29 sportininkės.

Vyrų špagos rungtis taip pat pasižymėjo dramatiškomis ir azarto kupinomis kovomis. Nugalėtoju tapo D.Vaivada, pogrupyje laimėjęs 4 kovas iš 5, vėliau atkrintamosiose įveikęs visus priešininkus.

Sidabro medalį iškovojo Dalius Strazdas, kuris pralaimėjimo kartėlį patyrė tik finale. Bronzos medaliais puošėsi Vaidotas Petraitis ir Algirdas Fitkevičius, kurie savo priešininkus 8-uke įveikė vos vieno, lemiamo dūrio persvara. Iš viso kovose dalyvavo 37 sportininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.