EUROLYGA 2023

Lietuvos vyrų rankinio lygoje – „Varsos-Stronglaso“ pergalė

Lietuvos vyrų rankinio lygoje (LRL) šeštadienį Alytaus „Varsos-Stronglaso“ komanda namuose 36:28 (18:10) nugalėjo Panevėžio „KKSC-RSSG-Grigo“ ekipą.

 Alytaus rankininkai nugalėjo varžovus iš Utenos.<br> rankiniolyga.lt nuotr.
 Alytaus rankininkai nugalėjo varžovus iš Utenos.<br> rankiniolyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2019, 7:33 PM

„Nors žaidimo kokybė nebuvo gera visų rungtynių metu, daug rankininkų gavo žaidimo laiko. Taip nutiko dėl to, kad nerungtyniavo traumuotieji Gintautas Adamkevičius, Žygimantas Micevičius, poilsio taip pat gavo Šarūnas Krisiulevičius, Aurelijus Sabonis, kurių pagalbos ypač reikės atkrintamosiose rungtynėse“, – reziumavo Alytaus „Varsos-Stronglaso“ vyriausiasis treneris Egidijus Petkevičius.

„Mes šį sezoną esame rankinio lygos debiutantai ir Alytus yra ne mūsų varžovai. Atvažiavome nepilnos sudėties, turime ir traumuotų, ir negalinčių žaisti žaidėjų. Antrojo kėlinio kova buvo apylygė, tačiau tai galbūt labiau ne mūsų nuopelnas, o Alytaus – jie leido žaisti jaunesniems žaidėjams. Jų pagrindinė sudėtis yra daug stipresnė už mūsų“, – komandų skirtumus ir rungtynių eigą apžvelgė Panevėžio „KKSC-RSSG-Grifo“ treneris Mindaugas Vėta.

„Varsa-Stronglasas“: Nedas Buronka – 9, Mindaugas Sladkevičius – 5, Rokas Lastauskas, Ridas Čeginskas ir Deivas Eidukonis – po 4, Remigijus Čepulis ir Arnas Lubauskas – po 3, Tautvydas Petrušauskas ir Ernestas Milius – po 2 įvarčius.

„KKSC-RSSG Grifas“: Evaldas Vėta – 12, Egidijus Narakas – 7, Amandas Šarkanas ir Justas Totūraitis – po 3, Karolis Dainys, Ignas Storukas ir Mindaugas Barzdenis – po 1 įvartį.

Alytaus klubas (15 tšk.) turnyro lentelėje pakilo į penktąją vietą, o Utenos ekipa (1 tšk.) lieka devinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.