EUROLYGA 2023

J. Truchanovičiaus atstovaujam ekipa nepateko į rankinio Čempionų lygos aštuntfinalį

Stipriausio Europos klubo vardą gynęs „Montpellier“, kuriame žaidžia Lietuvos rankininkas Jonas Truchanovičius, nepateko į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas.

Jonas Truchanovičius atakuoja varžovų vartus.<br>LRF nuotr.
Jonas Truchanovičius atakuoja varžovų vartus.<br>LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2019, 9:56 PM, atnaujinta Mar 3, 2019, 12:32 PM

Pernai iki auksinio finišo nužygiavę Monpeljė rankininkai šeštadienį išvykoje paskutinės vilties rungtynėse pralaimėjo Skopjės „Vardar“ komandai 27:33 (13:16) ir buvo priversti baigti tarptautinį sezoną.

J.Truchanovičius įmetė 2 įvarčius.

Per paskutines rungtynes prancūzų „Montpellier“ reikalai pašlijo jau pirmosiomis minutėmis. Komandos vos spėjo apšilti, o užpernai Čempionų lygos nugalėtoju tapęs „Vardar“ triuškino svečius 5:0 (6-ąją min.), paskui 9:2 (14-ąją min.).

Monpeljė ekipa pamažu išsijudino tik pirmojo kėlinio viduryje, o antrojo kėlinio pradžioje netgi sugebėjo sumažinti atsilikimą iki vieno įvarčio 15:16.

Tačiau tai buvo paskutinis Monpeljė rankininkų pasispardymas svarbiausiame žemyno turnyre.

„Montpellier“ per 14 rungtynių iškovojo 7 taškus ir A grupėje užėmė septintąją vietą. Žemiau liko tik 5 taškus surinkęs „Kristianstad“ (Švedija).

Rudenį mėnesį dėl traumos praleidęs J.Truchanovičius žaidė 10 rungtynių, įmetė 19 įvarčių ir 7 kartus buvo pašalintas 2 min.

Grupės nugalėtoja tapusi „Barcelona“ (Ispanija, 24 taškai) iškart iškovojo kelialapį į ketvirtfinalį.

Dar penkios grupės komandos – Vespremo „Telekom“ (Vengrija, 20 tšk.), „Vardar“ (Makedonija, 19 tšk.), Kielcų „Vive“ (Lenkija, 14 tšk.), Manheimo „Rhein-Neckar Loewen“ (Vokietija, 14 tšk.) ir Bresto „Miaškov“ (Baltarusija, 9 tšk.) – pateko į aštuntfinalį.

B grupės varžybos baigsis sekmadienį.

Zaporižės „Motor“ klubas (Ukraina), kuriam atstovauja Aidenas Malašinskas, jau užsitikrino kelialapį į aštuntfinalį, o paskutines rungtynes žais su pirmąją vietą užsitikrinusia Paryžiaus PSG ekipa (Prancūzija).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.