EUROLYGA 2023

Fechtavimas penkiakovininkui J. Kinderiui padėjo prasibrauti į pasaulio taurės etapo finalą

Vengrijoje vykstančiame pasaulio šiuolaikinės penkiakovės taurės trečiajame etape vyrų atrankos varžybų barjerą sėkmingai įveikė vienintelis varžybose dalyvavęs lietuvis Justinas Kinderis.

 Justinas Kinderis<br> UIPM nuotr.
 Justinas Kinderis<br> UIPM nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2019, 7:55 PM

Vilniečiui ramią dieną užtikrino įspūdingas pasirodymas atrankos A grupės fechtavimosi rungtyje, kurioje jis laimėjo 24 kovas iš 32 (264 taškai) ir tapo nugalėtoju.

Plaukime J. Kinderis buvo 29-as, tačiau bendrojoje įskaitoje tai leido dalintis pirmąją vietą su austru Gustavu Gustenau.

Bėgimo ir šaudymo rungtyje lietuvis galėjo taupyti jėgas ir ramiai finišavo kelialapius į finalą iškovojusioje pirmojoje grupėje kartu su egiptiečiu Ahmedu Elgendy, kazachu Vladislavu Miščenka bei austru Patricku Dogue. Visa ši ketveriukė atrankoje surinko po 1145 taškus.

1 sekunde nuo jų finiše atsiliko G. Gustenau ir turkas Bugra Unalas.

Vyrų varžybų finalas vyks šeštadienį, o penktadienį moterų finale varžysis Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, Gintarė Venčkauskaitė-Juškienė ir Ieva Serapinaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.