EUROLYGA 2023

Lietuvos irkluotojos sėkmingai startavo Europos jaunių čempionate

Šeštadienį Vokietijoje prasidėjusiame Europos jaunių irklavimo čempionate startavo penkios Lietuvos įgulos. Į merginų pavienių dviviečių valčių finalą pateko Raminta Morkūnaitė ir Martyna Kazlauskaitė. Jos antrajame atrankos plaukime buvo antros (7 min. 44,82 sek.). Greičiau irklavo tik Graikijos atstovės (7.44,82).

Irklavimo varžybose Vokietijoje lietuvių įgulos pasirodė sėkmingai.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Irklavimo varžybose Vokietijoje lietuvių įgulos pasirodė sėkmingai.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2019, 5:03 PM, atnaujinta May 18, 2019, 5:05 PM

Merginų porinių dviviečių valčių trečiajame atrankos plaukime nugalėjo Ugnė Juzėnaitė ir Dovilė Rimkutė. Jos 2000 metrų distanciją įveikė per 7 min. 26,36 sek. ir iškart pateko į pusfinalį.

Vaikinų porinių dviviečių valčių antrajame atrankos plaukime lietuviai Titas Mašanauskas ir Virgilijus Prušinskas (6.49,13) finišavo antri. Dėl vietos pusfinalyje jie turės kovoti paguodos varžybose.

Paguodos varžybose plauks ir pavienę porinę valtį irkluojantys Benas Volkoas ir Ramūnas Razma. Jie pirmajame atrankos plaukime liko penkti (7.17,85).

Vaikinų porinių keturviečių valčių antrajame atrankos plaukime Lietuvos komanda Martynas Vaitkevičius, Justas Kuskevičius, Augustinas Matusevičius, Rokas Jakubauskas (6.13,31) liko trečia ir pasirodymą tęs paguodos varžybose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.