EUROLYGA 2023

H. Nurmagomedovas atmetė revanšinės kovos su C. McGregoru galimybę

Trečiadienį Londone surengtoje spaudos konferencijoje buvo pristatyta stipriausios pasaulyje mišrių kovos menų (MMA) organizacijos UFC turnyro kova tarp Rusijos atstovo Habibo Nurmagomedovo ir amerikiečio Dustino Poirier.

Habibas Nurmagomedovas nerengs revanšo kovos su Conoru McGregoru.<br> Scanpix nuotr.
Habibas Nurmagomedovas nerengs revanšo kovos su Conoru McGregoru.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2019, 7:52 PM, atnaujinta Jun 12, 2019, 7:56 PM

„UFC 242“ turnyro kova dėl lengvo svorio kategorijos pasaulio čempiono diržo vyks rugsėjo 7 dieną Abu Dabyje (JAE).

Titulą ginsiančiam H.Nurmagomedovui tai bus sugrįžimas po diskvalifikacijos. Po pergalės prieš garsųjį airį Conorą McGregorą, Rusijos kovotojas įsivėlė į muštynes. Nors jam buvo palikta pergalė ir čempiono diržas, jis buvo 9 mėnesiams nušalintas nuo kovų.

Spaudos konferencijoje H.Nurmagomedovas ir D.Poirier išreiškė pagarbą vienas kitam ir pabrėžė, kad jų tikslas yra kovoti, o ne švaistytis žaibais.

C.McGregoras užsienio žiniasklaidai buvo užsiminęs, kad norėtų revanšinės kovos su H.Nurmagomedovu, tačiau rusas apie tokią kovą net nesvarsto.

„Conoras per trejus metus pasiekė tik vieną pergalę. Ir vieną, kaip žinote, mėgėjų bokse. Kodėl jis turi būti nusipelnęs revanšo? Jis tapšnojo mane, meldėsi, kad jo nenužudyčiau. Ir dabar jis kalba apie revanšą. Eilėje yra Tony Fergusonas ir kiti, kurie turi pergalių serijas, bet tikrai ne vyrukas, kuris nieko nepasiekė per trejus pastaruosius metus“, – kalbėjo H.Nurmagomedovas.

30-metis H.Nurmagomedovas per savo karjerą MMA narve yra iškovojęs visas 27 pergales. Jo bendraamžio D.Poirier sąskaitoje yra 25 pergalės ir 5 pralaimėjimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.