EUROLYGA 2023

Ledo ritulininkas N. Ališauskas lieka Rygos „Dinamo“ komandoje

Lietuvos ledo ritulio rinktinės gynėjas Nerijus Ališauskas ir kitą sezoną žais Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL) – gynėjas pratęsė sutartį su Rygos „Dinamo“ (Latvija) klubu.

 Nerijus Ališauskas pratęsė sutartį su Rygos ekipa
 Nerijus Ališauskas pratęsė sutartį su Rygos ekipa
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2019, 4:04 PM

Naują sutartį gynėjas ir komanda pasirašė pirmadienį, o ateinantis sezonas bus jau trečiasis šioje komandoje. Praėjusiais sezonais vietą Rygos klube jis išsikovojo po sėkmingų peržiūrų, o šįkart gynėjas sutartį su ekipa pasirašė dar prieš prasidedant treniruočių stovyklai. Per pirmuosius dvejus metus KHL lygoje lietuvis sužaidė 99 mačus, per kuriuos įmušė du įvarčius bei atliko devynis rezultatyvius perdavimus.

Praėjęs sezonas buvo sėkmingiausias mūsų šalies atstovui: jis pats pelnė du įvarčius ir atliko šešis rezultatyvius perdavimus, o jo ekipa liko per žingsnį nuo patekimo į atkrintamąsias varžybas.

Naujasis KHL sezonas startuos rugsėjo 1 dieną, o į treniruočių stovyklą „Dinamo“ rinksis jau šį mėnesį. Komanda iš pradžių treniruosis Latvijoje, o vėliau pradės ir kontrolinių mačų ciklą bei rugpjūčio 3-8 bei 20-25 dienomis žais dviejuose turnyruose Sočyje bei Rygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.