EUROLYGA 2023

Europolo kirtis – Per Europą konfiskuotos 24 tonos dopingo miltelių

Net 33 valstybės, Tarptautinė antidopingo agentrūra (VADA), Europos policijos biuras – Europolas ir kitos jėgos struktūros dalyvavo slaptame „Virbus“ reide, per kurį buvo siekiama užkirsti kelią dopingo platinimui ir dopingo laboratorijų plitimui.

2018 m. liepą, vykdydami tyrimą dėl galimos neteisėtos prekybos dopingu,muitinės kriminalistai Kaune aptiko dopingo medžiagų sandėlį.<br>MKT nuotr.
2018 m. liepą, vykdydami tyrimą dėl galimos neteisėtos prekybos dopingu,muitinės kriminalistai Kaune aptiko dopingo medžiagų sandėlį.<br>MKT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2019, 5:00 PM

Kaip pranešė Europolas, tokios didelės operacijos prireikė didėjant dopingo vartojimui sporte ir slaptų dopingo laboratorijų atsiradimui regionuose.

Per Europos valstybes buvo surastos ir likviduotos devynios dopingo laboratorijos, į policijos rankas pateko 24 tonos steroidų miltelių pavidalu.

Teigiama, buvo suimta 17-os organizuotų nusikalstamų grupuočių narių, kurie vertėsi šiuo nelegaliu verslu, o net 234 piliečiams iškeltos baudžiamosios bylos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?