EUROLYGA 2023

Nemokamas sportas vasarą su špaga – išbandyti gali visi norintys

Jau ketvirtus metus iš eilės fechtavimo klubo „Fechtavimo akademija“ treneriai ragina vilniečius ar miesto svečius aktyviai leisti laisvalaikį ir išbandyti fechtavimo sportą Vilniaus miesto erdvėse. Pirmoji nemokama fechtavimo treniruotė vyks liepos 13 d. Vilniuje, Lukiškių aikštėje.

 Išbandyti fechtavimo sportą kviečiami vilniečiai<br> S.Čeikutės nuotr.
 Išbandyti fechtavimo sportą kviečiami vilniečiai<br> S.Čeikutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2019, 10:37 AM

Nemokamų treniruočių dalyviai turės galimybę sukryžiuoti ginklus ir pajusti kilnios kovos dvasią. Fechtavimas lavina fizines ir protines savybes, gerina koordinaciją, laikyseną, strateginį mąstymą.

Vasarą treniruotės planuojama vyks Lukiškių aikštėje, Vingio parke. Tikslus treniruočių grafikas skelbiamas Facebook puslapyje Fechtavimo akademija. Pirmosios treniruotės metu liepos 13 dieną bus minimas ir Fechtavimo akademijos vienerių metų gimtadienis. Fechtavimo akademijos įkūrėjai yra patyrę fechtavimo sporto atstovai, kuriems fechtavimas yra neatskiriama gyvenimo dalis. Sukaupta jau dešimtmečiais skaičiuojama fechtavimo patirtimi jie mielai dalinasi su visais norinčiais.

Fechtavimo akademijos prezidentė Vilma Kasiulynienė sako – „Pastebime, kad per pastaruosius metus, vilniečiai itin aktyviai įsitraukia į sportinę veiklą, ir juos žavi dar neatrasti dalykai. Fechtavimas vis dar yra vienas iš tų sportų, kuriuos išbandę žmonės būna maloniai nustebę patirtomis emocijomis ir naujais atradimais“.

Kadangi gimtadienis be dovanų nebūna, tai atvykusieji turės galimybę laimėti asmeninę pažintinę fechtavimo treniruotę salėje sau ir draugui rugsėjo mėnesį.

Rekomenduojame būti apsirengus patogia apranga, nevaržančia judesių, ir sportine avalyne. Registracija nebūtina, į užsiėmimą atvykti vėliausiai keletą minučių iki suplanuoto laiko, kuris skelbiamas Facebook puslapyje Fechtavimo akademija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.