EUROLYGA 2023

Lietuvos regbio-7 rinktinė buvo per plauką nuo pergalės prieš Rusiją

Prancūzijoje vykstančiame 2020 metų Tokijo olimpinių žaidynių atrankos regbio-7 turnyre Lietuvos rinktinė užėmė 10-ąją vietą. Paskutinėse rungtynėse dėl 9-10 pozicijų mūsiškiai po dramatiškos kovos ir pratęsimo 24:29 (14:10) pralaimėjo praėjusių metų Europos čempionato bronzos medalių laimėtojai Rusijos rinktinei.

 Lietuvos regbio-7 rinktinė<br> LRF nuotr.
 Lietuvos regbio-7 rinktinė<br> LRF nuotr.
 Lietuvos regbio-7 rinktinė<br> LRF nuotr.
 Lietuvos regbio-7 rinktinė<br> LRF nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 14, 2019, 7:14 PM

Lietuvos regbininkai nustebino rusus galinga pradžia. Jau po vienos iš pirmųjų atakų lietuvius į priekį išvedė Vytaras Bloškys, o dar po kelių akimirkų rezultatyvia ataka pasižymėjo Dovydas Taujanskas. Pridėjus realizacijos smūgius, lietuviai pirmavo 14:0. Vėliau rusai įsižaidė ir po dviejų sėkmingų atakų priartėjo iki 4 taškų (10:14).

Antrajame kėlinyje Lietuvos regbininkai surengė dar vieną sėkmingą ataką ir po D. Taujansko žeminimo pirmavo 19:10. Deja, vėliau rusai pasinaudojo lietuvių klaidomis ir po dviejų iš eilės atakų išsiveržė į priekį 24:19. Nepaisant to, lietuviai nepasidavė ir paskutinės atakos metu Norbertas Radzevičius rezultatą išlygino. V. Bloškio realizacijos smūgis iš aštraus kampo nebuvo tikslus, todėl ekipoms teko žaisti pratęsimą.

Pratęsime sėkmė lydėjo Rusijos rinktinę, kuri pelnė pergalingą žeminimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.