EUROLYGA 2023

Pasaulio plaukimo čempionate – dopingo skandalas: sportininkė buvo priversta susirinkti daiktus

Australijos plaukikė 20-metė Shayna Jack pranešė, kad ji buvo priversta palikti pasaulio čempionatą Pietų Korėjoje dar prieš jo pradžią, nes sužinojo apie savo teigiamą dopingo testą. Prieš tai australė sakė, kad planetos pirmenybes ji palieka dėl asmeninių priežasčių.

Australė Shayna Jack yra įtariama dopingo vartojimu.<br>Instagram nuotr. 
Australė Shayna Jack yra įtariama dopingo vartojimu.<br>Instagram nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2019, 1:00 PM, atnaujinta Jul 27, 2019, 1:13 PM

„Sakoma, kad nuotrauka yra verta tūkstančio žodžių, tačiau šiuo atveju fotografija negali išreikšti to skausmo ir sielos kančių, kurias aš jaučiu dabar. Su dideliu liūdesiu ir skausmu širdyje pranešu, kad man teko išvykti iš pasaulio čempionato dėl kaltinimų vartojus dopingą ir atradus mano mėginyje uždraustos medžiagos.

Aš šios medžiagos nevartojau tyčia. Plaukimas nuo 10 metų amžiaus yra mano aistra ir aš niekada sąmoningai nebūčiau vartojusi draudžiamų preparatų. Taip aš būčiau parodžiusį nepagarbą mano sportui ir tai keltų grėsmę mano tolesnei karjerai.

Dabar vyksta tyrimas. Aš ir mano komanda darome viską, kas įmanoma tam, kad sužinotume kada ir kaip ši medžiaga pateko į mano organizmą. Būsiu dėkinga, jei jūs gerbsite mano asmeninį gyvenimą, nes šiuo metu aš sunkiai išgyvenu viską, kas man nutiko“, – rašo sportininkė savo „Instragram“ paskyroje.

Pasaulio čempionate Pietų Korėjoje dalyvauja ir aštuoni lietuviai: Danas Rapšys, Andrius Šidlauskas, Giedrius Titenis, Simonas Bilis, Tadas Duškinas, Deividas Margevičius, Kotryna Teterevkova ir Ugnė Mažutaitytė bei vyrų 4x100 metrų kompleksiniu būdu estafetės komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.