EUROLYGA 2023

U. Čižas kitą sezoną rugtyniaus Baltarusijos vicečempionų gretose

Lietuvos ledo ritulio rinktinės puolėjas Ugnius Čižas kitą sezoną praleis Baltarusijoje. Lietuvis pasirašė vienerių metų sutartį su Gardino „Neman“ klubu.

 Ugnius Čižas žais Gardino „Neman“ klube.<br> hockey.lt nuotr.
 Ugnius Čižas žais Gardino „Neman“ klube.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2019, 1:41 PM, atnaujinta Aug 1, 2019, 1:44 PM

Šiemet Lietuvos rinktinėje kapitono asistento pareigas ėjęs puolėjas į Baltarusiją atvyko liepos 1-ąją, o po mėnesį trukusios peržiūros buvo nuspręsta pasirašyti sutartį būsimam sezonui.

23-ejų metų ledo ritulininkui nesutrukdė ir smulki trauma, dėl kurios jis buvo priverstas praleisti praėjusią savaitę vykusį draugišką turnyrą ir tikriausiai praleis dalį šią savaitę startuosiančios Baltarusijos taurės turnyro.

Naujoji U.Čižo atstovajama komanda praėjusį sezoną Baltarusijos Ekstralygos čempionate suklupo tik finale ir kitą sezoną be žaidimo su stipriausiomis šios šalies komandomis varžysis ir IIHF Kontinentinėje lygoje, kurioje jie į kovą stos trečiajame etape.

„Džiaugiuosi pasirašęs sutartį, manau, kad tai žingsnis į priekį mano karjeroje. Džiaugiuosi, kad turėsiu galimybę sužaisti ir Kontinentinėje lygoje. Taip pat tai vienas artimiausių profesionalių klubų nuo mano gimtųjų Elektrėnų, kas leis kartas nuo karto sugrįžti namo. Dėl to manau, kad Gardino klubas šiuo metu yra idealus variantas mano karjeroje“, – po sutarties pasirašymo džiaugėsi U.Čižas.

Priminsime, kad pastaruosius du sezonus ledo ritulininkas iš Lietuvos praleido Norvegijoje, kur jis atstovavo antrojoje šalies lygoje rungtyniavusioje „Comet“ komandoje (61 rungtynės: 32 įvarčiai, 56 rezultatyvūs perdavimai – 88 rezultatyvumo balai).

Mūsiškis nuomos pagrindais aštuonis kartus pasirodėir aukščiausios Norvegijos lygos „Sparta“ klube, kurio gretose pasižymėjo vienu įvarčiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.